Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dilikutya #32 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy kormánypárti, azt mondtam, hogy a tulajdonos az. Csak két példa: a Népszabadságot megvették, és kivégezték. Az Origót megvették és egy kurucinfó szintű propagandalapot csinálták belőle. Az Indexet is megvették, de nem csináltak vele egyelőre semmit. Úgy néz ki, hogy jó nekik így, ahogy van. De azért ott lebeg az Index felett Démoklész kardja.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Szerintem az a legkisebb probléma, hogy összeverik egymást. Inkább az gondolkodásuk következménye problémás, hisz aki pánikol az káoszt okozhat, aki nem veszi komolyan az pedig a járványt terjesztheti.
-
Ez csak az egyik fele. A túlzás az egy kétélű kard. Az emberek egy része komolyan veszi, erről beszéltél te. Viszont egy másik része az embereknek arra kondicionálódik, hogy a sok negatív hír teljesen normális. Aztán amikor tényleg baj van, akkor nem tesznek ellene. Lásd farkast kiáltó kisfiú.
Szóval szélsőséges mértékű túlzások eredménye pedig a polarizálódás, azaz az emberek nagy része vagy teljes pánikban van, vagy teljes közönnyel viszonyul a probléma felé. Köztes meg nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest