Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kettő villamosmérnök-hallgató ül itt melettem (én is az vagyok, de mondjuk, hogy elfogult vagyok, úgy hogy nem számítok) és mondja, hogy az nem a zaj, hanem túllövés, ami _nem_ a zaj miatt van, hanem a fel/lefutó jel gyors változása és a csatorna miatt. Zaj nem csinál exponenciálisan lecsengő szabályos szinuszhullámot.
-
kroky3
tag
Köszi! Az írásban én is utaltam a kapacitások induktivitások hatására. Valamint meg lehetne említeni az un. termikus zajt és még számos befolyásoló tényezőt. Mint ahogy a részletesebb eredeti dokumentumokban szó is esik róla.Ráadásul szintén zajokról is beszélnek. A noise margin kifejezés kifejezés is bárhogy is fordítjuk zajra utal. De nem akartam feleslegesen túlbonyolítani. Ilyen szempontból bele lehetne kötni a régóta használt busz és sín kifejezésekbe is mivel alaposan elvonatkoztatott értelembe használjuk mégis elfogadott. a dőltbetűs rész nem neked szól csak egy kis kiegészítés.
Egy kis viharszünet később folytatom (féltem a gépet)
-
VinoRosso
veterán
A jel túllendülését okozhatja a zaj is, kapacitásokból adódó túllendülés is... meg még kismillió dolog
én inkább úgy fogalamznék, hogy a zaj oka túllengés. A jel az aminek info tartalma van, ami pedig kívül esik az értékkészletén( vagyis túllendül ), annak nincs info tartalma, tehát zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest