Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kettő villamosmérnök-hallgató ül itt melettem (én is az vagyok, de mondjuk, hogy elfogult vagyok, úgy hogy nem számítok) és mondja, hogy az nem a zaj, hanem túllövés, ami _nem_ a zaj miatt van, hanem a fel/lefutó jel gyors változása és a csatorna miatt. Zaj nem csinál exponenciálisan lecsengő szabályos szinuszhullámot.
-
kroky3
tag
Köszi! Az írásban én is utaltam a kapacitások induktivitások hatására. Valamint meg lehetne említeni az un. termikus zajt és még számos befolyásoló tényezőt. Mint ahogy a részletesebb eredeti dokumentumokban szó is esik róla.Ráadásul szintén zajokról is beszélnek. A noise margin kifejezés kifejezés is bárhogy is fordítjuk zajra utal. De nem akartam feleslegesen túlbonyolítani. Ilyen szempontból bele lehetne kötni a régóta használt busz és sín kifejezésekbe is mivel alaposan elvonatkoztatott értelembe használjuk mégis elfogadott. a dőltbetűs rész nem neked szól csak egy kis kiegészítés.

Egy kis viharszünet később folytatom (féltem a gépet)
-
VinoRosso
veterán
A jel túllendülését okozhatja a zaj is, kapacitásokból adódó túllendülés is... meg még kismillió dolog
én inkább úgy fogalamznék, hogy a zaj oka túllengés. A jel az aminek info tartalma van, ami pedig kívül esik az értékkészletén( vagyis túllendül ), annak nincs info tartalma, tehát zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest