- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VinoRosso #22 üzenetére
még mielőtt folytatom, megjegyezném, hogy egy pillanatig sem volt a trollkodás a célja a hozzászólásaimnak, még ha kicsit határozott is lett a hangvétel néhol
szóval, szerintem nem olvastam félre, hanem a srác azóta átírta a hibás részt úgy, hogy jó legyen, de utána meg beírja a #15 hozzászólást, amiben ez szerepel:
Nem a két logikai szint között kell széles sávnak lenni mivel ott jól láthatóan egyáltalán nincs zaj. Éppen ezt használja ki az alapelv mivel pont szűkíteni igyekszik középre a logikai szint meghatározására használt feszültségszintet, mivel a zaj az elvileg eredeti négyszögjel alsó és felső élét módosítja torzitja el. Tehát attól a sávtól kell biztonságos távolságban tartani.
ez pedig így hibás, akárhogy is nézzük
Ne kezdjünk el úgy elbeszélni egymás mellett, hogy közben ugyanazt mondjukmert most az jönne. Te érted miről van szó, én értem, és biztos vagyok benne, hogy kroky3 is rögtön érteni fogja, ha túlteszi magát azon, hogy beszóltam a fordítására
meg hogy kijavítottam, és elolvassa még egyszer amit írtam. És abban meg igaza volt, hogy minden tiszteletet megérdemel azért, hogy egyáltalán írt a témáról, magamtól nem hiszem, hogy utánanéztem volna.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest