- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
válasz mexicanraven #12 üzenetére
Szerintem sokkal jobban érzi magát. Ha Symbi kinyitja az ablakot akkor már jön ki, hogy mi ez a hideg.
A fehérek is nagyon cukik. Én is gondoltam rá, hogy mindenféle süniből beszerzek egyet és egy egész sünifarmom lesz. Hihetetlenül aranyos kis állatkák."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
válasz mexicanraven #10 üzenetére
Köszi!
Igyekszünk, hogy mindene meglegyen, ma is vettünk neki 3 doboz konzervet bevásárláskor."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
mexicanraven
senior tag
Nagyon szép kis jószág és nagyon jó látni, hogy gondoskodtok róla!
when the sun shines, we'll shine together
-
Tulipanti
tag
Hidd el rengeteget olvastunk a sünik tartásáról. A kecója egy sünitartó által meghatározott méretű lett, ezen felül pedig mindene megvan.
Páromék macskája nem foglalkozik vele, Kuksi egyszer már majdnem ráharapott a macska farkára, úgy raktam arrébb. Meg Kuksika rángatta a macska alatt levő takarót, Lujza meg aludt tovább.Nordic: Hát ő már tényleg nem fél. Ha én vagy a Párom nyúlunk hozzá akkor már nem is puffog meg elvan kézbe. Persze van akit nem szeret, arra puffog rendesen.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Nordic
Közösségépítő
Érdekes, hogy nem fél ha kézbe veszik. Amit sikerült megfognom a kertben, mind beszari volt . Szúrtak, meg gömbölyödtek összefele(talán ez ilyen sündisznó féle viselkedés), de muszáj volt őket átköltöztetni, mert a kutyánk megbolondult és nem lehetett tőle aludni.
-
moha21
veterán
Egy kis olvasnivaló.:>
Imádom a süniket nekünk is volt és ami a legfurcsább az udvarunkon élt vagy 2 hónapig.
Tehát nem volt bezárva, de szeretett itt ólálkodni.)
Van 9 macskánk gondolhatjátok miket szórakoztak szegény sünnel. Bár egy idő után nem foglalkoztak vele / rájöttek nincs értelme /Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
törölt tag
1. képhez: Gyúrjunk vazze
-
Tulipanti
tag
válasz Telomanikus #4 üzenetére
Persze csinálunk neki! Egy kis cicakonzerv alappal.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
Örülök!
Telomanikus: Ha kézbe fogjuk ő sem szúr, de ha megijed valamitől akkor igen.
Giliszta??? Azt ő nem eszi meg. Hoztak neki pár darabot de elfordította a fejét. A lisztkukac és a gyászbogár lárva a nyerő nála."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Telomanikus
senior tag
de aranyos
egyébként nem szúrnak...legalábbis én eddig mindegyiket amelyikkel találkoztam meg tudtam fogni, hogy ne szúrjon...
de aranyos ám...túrogatja a tányérját...szeretne már giliszták után túrkálni -
EczkE
veterán
Nagyon köszi, anyának nagyon tetszik.
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest