- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, a Trust egység is eléggé olcsó
én tavaly szereztem be egy olyat... alapvetően először csak hosszabbítót kerestem, de hamár 2-3ból megállt az is, a házban meg kicsit régi a hálózat, gondoltam jó lesz.. egyébként számítógépes perifériákat gyártanak (pl pendriveolvasóm is van) és olyan 5-10 éve láttam őket a piacon.
aztán: tápon soha nem spórolni! volt nekem egy régi konfigom, 2.66os cerka, 1g ram (2 slot), 3 vinyó, egy optika, p4p800s-x, x-fi, codegány táp, x1600pro agp. codegány lesült (semmit nem vitt magával), vettem egy chieftec 360at -nem volt sok pénzem és sürgős volt-, villanyszámla csökkent egy ezressel. cseréltem a gépet, q6600g0, 2x2g ram, 3 vinyó, p5k, x800gto/3870OC, x-fi, FSP500GLN60 (na ez már 80+os). villanyszámla lement másféllel. néztem nagyot... főleg úgy, hogy a 3870nek picit magasabb a fogyasztása, a quadról nem is beszélve.
magyarul: egy fasza táp még kisfogyasztású konfig esetén is max egy év alatt visszahozza az árát (a max egy év a 650es corsairra van értve). arról nem is beszélve, hogy nyugodtabban alszik az ember...
a seasonicnak van 80+gold minősítésű tápja 2-300W között is, talán most nekik vannak a legjobbjaik a piacon. a minimum amit meg szabad venni valahol a chieftec és fsp pnf széria környékén van... hatásfokuk megfelelő, stabilak és jók, valamint még mindig megállnak 10k alatt.
L:http://www.jonnyguru.com/]itt[/L] érdemes a phs tesztek mellett körbenézni (tesztelt noname tápot is a srác, háát
) meg anandtech (jók és megbízhatók) és tomshardware (táptesztjeik jók, vidkaritesztjeiket és alaplaptesztjeiket viszont _nagyon_ óvatosan kell kezelni) is átnyálazható.
kirakás pedig jó ötlet, köszönet az írásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- LEGO klub
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest