- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDamker
aktív tag
Nekunk is par hete volt az altalanos iskolai 10 eves (11 igazabol) talink. En szemely szerint orultem volna ha mindenki ott van, latni mi van veluk, de akik az 5 evesen is hianyoztak, azok most se voltak...
Akik ott voltak azokkal viszont remekul ereztuk magunkat. Az olyan hulye dolgokon, hogy ki kivel nem volt joban akkoriban, teljesen mellekes volt. Felnott emberek lettunk, inkabb jot rohogtunk a storykon. Ahogy itt olvastam a hozzaszolasokat, tenyleg van ertelme annak, amit hangoztattak ott paran, hogy jo osztalykozossegunk volt. 21 emberbol 13 volt ott 11 ev utan, es sztem aki ott volt most az 5 ev mulva is ott lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát ez is megvolt. Mármint az első 10 éves osztálytalálkozó. Mintha nem is ma hagytuk volna el az iskola...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest