Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) tildy válasza Kalandor (#1) üzenetére


tildy
nagyúr

15 vagy 20 évesen kiváncsi vagyok mi lesz. Lehet egymástól kérünk majd gyereknevelési tanácsokat?Azért érdekes, hogy ennyire nem vállalt senki gyereket...

Nálunk betegség (szívroham, illetve rák) vitt el két nagyon szeretett osztálytársunkat:(

Narxis Részben igazad van. Én pl. sosem éreztem igazán jól magam , mégis azért jó érzés tudni, mi van azokkal , akikkel 4 évig nap mint nap együtt voltál:U

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3) Narxis


Narxis
nagyúr

Soha nem értettem, hogy mi értelme az osztálytalálkozóknak. Hacsak nem az, hogy olyanokkal is találkozz akikkel nem akarsz. Az ember a barátait maga válogatja és velük a iskola után is tartja a kapcsolatot, ha nem képesek rá akkor azok nem igazi barátok. Az osztály akár általános akár középiskola, egy mesterségesen összerakott társaság, kár ennyire komolyan venni. Ez az ÉN véleményem, nem kell egyetérteni vele, csak leírtam. :)

(#4) zsiga667


zsiga667
addikt

Az enyém a jövő hétvégén lesz, bár még csak az ötödik. Nem lehet mindenki olyan vén mint ti... :B

Narxis : Nem tudom te hogy vagy vele, nekem van több száz olyan ismerősöm akivel szívesen tartanám napi szinten a kapcsolatot, de egyszerűen nincs rájuk időm. Jól esik néha összefutni ilyen régi barátokkal, haverokkal, osztálytársakkal.

[ Szerkesztve ]

(#5) Narxis válasza zsiga667 (#4) üzenetére


Narxis
nagyúr

Velük nem is kell, hiszen írtad, hogy ismerősök. Ami nálam nem egyenlő a "barátokkal". Nekem is vannak ismerőseim, ha összefutunk a buszon, villamoson, boltban, beszélünk, de ennyi. :) Ők nem barátok.

(#6) tildy válasza Narxis (#5) üzenetére


tildy
nagyúr

Mivel mi egy vidéki városban jártunk gimibe, és szétszóródtunk az országban, sőt valaki azon túl is , nehezen tudunk a buszon , villamoson összefutni ;)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7) zsiga667 válasza Narxis (#5) üzenetére


zsiga667
addikt

Lehet hogy neked nem kell, de nekem hiányoznak azok az ismerősök is, meg nem egy nem kettő barát is van közöttük...

És tildynél a pont,csak én két vidéki gimnáziumba is jártam, meg utána egy pesti és egy vidéki egyetemre...

[ Szerkesztve ]

(#8) No-kia


No-kia
őstag

jéé az én matektanárom is Csörgő :DDD , meg nagyvisnyón islakom, preszzóban nem jártatok véletlenül? :B :U

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#9) Syklas


Syklas
tag

Én meg már aszthittem.. na mindegy .. végül is majdnem..
A "Túl az első X-en".. téma címre elsősorban szerintem mindenki az életkorra gondol.. ahogy öregszünk.. ahogy átlépjük a bűvös 2X-et 3X-et ..stb.. Bár tulajdonképpen mikor az Xedik osztálytalálkozónkra megyünk.. és odaérvén szétnézünk a régi arcokon.. akkor is az első gondolatunk egyike.. hogy milyen gyorsan elfutott az a 5 ..10 ..20 év.. Öregszünk..

Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

(#10) tildy válasza Syklas (#9) üzenetére


tildy
nagyúr

:D
Igen, megtévesztő lehet kicsit az írás címe:D

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11) angyalpc2


angyalpc2
tag
LOGOUT blog

Nálunk is van sajnos már egy aki elment közülünk. nem természetes halált halt és elég "zajosra" sikeredett.(a média is erősen foglakozott vele akkor)
Viszont nekem nincsenek jó emlékeim nem szívesen megyek ilyenekre mert továbbra is csak arra emlékeztet, hogy sem a családom sem Én nem viszem semmire, nem lesz gazdag.

Azoknak már akkor 90-es évek közepén vállalataik, cégeik, éttermeik voltak úgy csalták az adót ahogy nem szégyelték. :((( Audi, merci évente új kocsi utazás alaszkába amerikába korfura egyiptomba síelés minden télen osztákoknál (ilyenkor az olszály fele volt csak bent a CSÓRÓK).
94-ben 95 -ben már volt számítógépük némelyiknek meg már net is mi meg azt se tudtuk eszik e vagy isszák a modemes netet
Soknak tanár volt a szülője, kivételeztek a kölykével.
Állandóan szép óra díjjért jártak a kölykök hozzá= pénz, adó nuku
Igazi elit réteg akik simán elutasították a többit, éreztették hogy senki vagy.

Az osztály másik felének a szülei meg bérből fizetésből élő volt= csóró azok el sem mentek a találkozóra.
Apám tanácsát akkor nem fogadtam meg, most kezdem már látni hol jibáztam el az egész életem.
Fú de haza vágta a hangulatom.

(#12) fLeSs


fLeSs
nagyúr

az enyém is most volt 2 hete. :)

(#13) hellnet


hellnet
újonc

Nekunk iden meg csak az 5. evfordulo volt, de azert talalkoztunk a suliban volt osztalyfonokkel (Fintor Anita) es potosztalyfonokkel (Pataki Anna).
1-2 ora alatt a volt osztalyteremben mindenki elmeselte elete aktualis allapotat, terveit, es szerencsere nem lattam boldogtalan osztalytarsat.
Nagyon varom mar en is a 10. evfordulot, persze azert megbeszeltuk paran, hogy addig is talalkozunk.
LVG rulez!

(#14) hellnet válasza tildy (#6) üzenetére


hellnet
újonc

Nekem sikerul par hetente metron, villamoson, buszon, vonaton belebotlanom volt leheles ismerosokbe, azert nem olyan nagy ez az orszag :)

(#15) Szólista


Szólista
senior tag

Osztálytalálkozó 2 volt idáig.Általános után 2 évvel és érettségi után 20 évvel.Idén volt?/lett volna az érettségi 25.-ik,jövőre lesz az ált.30.-ik.Úgy tünik senki sem kiváncsi a másikra.

Nem vagyok normális.Na és?! Nem vagyok jó kapcsolattartásban.

(#16) edward2 válasza Narxis (#3) üzenetére


edward2
addikt

teljesen egyet kell hogy értsek. aki számít azzal nem 5 évente találkozom. És itt nem az idő szab szerintem határt. Furcsa mód a Bsek és Csek tudják tartania kapcsolatot. Csak mi Asok voltunk akik szétröppentünk. Ja és ránk 6 osztályosokra mondták gimiben hogy nagyon összetartó kis csapat ez. nagy fenét..

(#17) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Én áprilisban voltam egy "általánosos" osztálytalálkozón, de nem épp kerek, 7 éves tali volt. De csak azért mert az ötéves elmaradt. Kb az osztály fele jött el, érdekes hogy szinte mindenkinek jól megy van akinek csak megyeget de még az a volt oszttárs is BMW-vel jár.

Bár nem találkozom szinte senkivel közülük (csak egy emberrel ő az egyik legjobb haverom, vele mentem) mégis jó volt látni őket. Végülis életemből majd' minden hétköznap velük voltam 8 éven keresztül. Azért ez számít.

Néhányan itt mondják, hogy baromság az egész, mivel azért nem találkozunk mert mindenki megválogatja a barátait. Hát igen, van benne igazság de az ember nem tarthatja folyamatosan az összes volt és jelenlévő kapcsolatát élete végéig aktív-passzív kommunikációs viszonyban. Nekem is kétszáz valamennyi ismerősöm van iwiwen és több mint a felét legalább egy éve nem láttam, sőt még csak nem is beszéltem vele.

A volt osztálytársak legtöbb esetben már csak "régi ismerősök" és ez így jó.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#18) bambano válasza zsiga667 (#4) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog (1)

A tíz évesek nem vének :) nekünk tavaly volt a 20 éves :)

Az osztálytalálkozó léte és a részvételi arány jellemzi a néhai osztályközösség szintjét.

[ Szerkesztve ]

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#20) Apollyon válasza Kalandor (#19) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Akik szülőknél laknak és főznek rájuk kényelmesebben költik a pénzt benzinre...

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#21) zsiga667 válasza bambano (#18) üzenetére


zsiga667
addikt

Dehogynem, néha még én is vénnek érzem magam. De aztán jön egy kedves kocsmárosnéni és elkéri a személyimet... :D
Akkor nekem jó osztályaim voltak, mert a tavaszin voltunk 22-en a 27-ből, a mostanira meg 28-an jelentkeztek be a 31-ből. :)

(#22) Cartman002


Cartman002
aktív tag

Lehet hogy hülyeség, de jelenleg olyan rossz az osztályközösség, hogy nem tudom meg akarok-e róla emlékezni évekkel később. Már most alig várom, hogy ennek a hátralevő másfél évnek vége legyen. Általános iskola az más tészta, eléggé egy összetartó csapat voltunk, még csak idén harmadik éve hogy otthagytam, de már volt vagy 8 találkozó :)

(#24) Orsyka


Orsyka
tag

Én még csak általános iskolai találkozón voltam, ami rá egy évre a ballagás után volt. 24 főből 7 ember ment el, és ebből 6 olyan ember volt, akit mindennél jobban gyűlöltem akkoriba (akiket szerettem, volt eszük, hogy nem mentek el). Sajna pont azért a részről, amit már feljebb említettek. Nekem nem volt 10ezer forintos nadárgom, nekik igen, ezért én voltam a központja minden gúnynak ezek között az emberek között. Még a talin is, szóval el is jöttem onnan.
Középiskolaival nem tudom mi lesz. Még csak most érettségiztem le. Eddig 2 emberrel tartom csak a kapcsolatot, akikkel találkoztunk 1-2x azóta. De a felét látni sem akarom. Eleinte még én is úgy voltam az egésszel, hogy mennyi barátom lesz húúúú... aztán 4 év után volt olyan ember, hogy megszólalt és ráborítottam volna inkább minden mozdíthatót.
Ennek/ezek ellenére szerintem el fogok menni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a sok nagyszájú szájhősből, akik elmentek továbbtanulni és lenéztek, hogy én nem (majd ha szülnek rá pénzt, elmegyek). Nekem vannak álmaim és terveim, amiket ha belerokkanok is véghez viszek. Ezt 1-nek elmeséltem, kiröhögött 30. Na pont erre leszek kivi. Kit fogok később Én kiröhögni :)

[ Szerkesztve ]

Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.

(#25) naot


naot
tag

Milyen indulatok korbácsolódtak fel... :) Nekem még nem volt egy osztály talim se, de a tizedikre egy agyonkrómozott BWM-vel akarok majd beállítani 200 ezer forintos öltönyben. :D

MOD: Na jó, ez túl anyagias hozzáállás. Kíváncsi leszek majd a formákra.

[ Szerkesztve ]

(#26) tildy


tildy
nagyúr

Nem tudom az ide írók többsége milyen korú, de érdekes kicsit a mentalitás...

Oké, én sme voltam az osztály kedvence, sőőőőt, nem szerettem túlságosan a gimis osztályom, ki votlma közösítve igen gyakran, DE igenis érdekelt, mi lett a többiekkel, hogyan és emerre változtak.
Lassan már 30 évesek leszünk, növöget be a fejünk lágya....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#27) Orsyka válasza tildy (#26) üzenetére


Orsyka
tag

Engem is érdekel amúgy. Nem csak azért, amit írtam, hanem amúgy is. Voltak azért olyanok, akiket bírtam. De pl, az a pannon reklám, amit beraktál, nagyon jó!!! Nem is emlékeztem, hogy volt ilyen reklámjuk. De valahogy én is így képzelem el az enyémet. Mindenki, aki rosszba volt a másikkal, így örül majd egymásnak:) Remélem ilyen lesz majd. Csak arra várhatok 10 évet:) Bár, ahogy ismerem őket, tuti lesz előbb is. Amilyen türelmetlen bagázs volt, nem fognak várni 10 évet:)

Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.

(#28) dabadab válasza Apollyon (#20) üzenetére


dabadab
titán

Hat, aki a szuleinel lakik, az olyan nagyon sikeres ember nem lehet...

DRM is theft

(#29) dabadab


dabadab
titán

Nekunk lassan itt a 15 eves es kivancsi vagyok, hogy mi van a tobbiekkel.
(Ja, es mondjuk nalunk az osztalytalalkozon meg nem volt olyan, hogy valaki behajtott volna a BMW-jevel a tanterembe, hogy mindenki lathassa :D, sot, meg csak sluszkulcsot sem porgetett senki :) )

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#30) Ferrarer


Ferrarer
tag

WOW Csak nem Leheles voltál?
Én is ott végeztem, de csak 3 éve

(#31) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Nekem a köépsulis 5 éves találkozó jövőre lenne, de sztem ugyse lesz belőle semmi se, mert annyira összetartó osztály volt, még azt se sikerült eldöntani, hogy hova menjünk osztálykirándulásra, igy 4 év alatt össszesen csak egyszer mentünk el.

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#32) aDamker


aDamker
aktív tag

Nekunk is par hete volt az altalanos iskolai 10 eves (11 igazabol) talink. En szemely szerint orultem volna ha mindenki ott van, latni mi van veluk, de akik az 5 evesen is hianyoztak, azok most se voltak...
Akik ott voltak azokkal viszont remekul ereztuk magunkat. Az olyan hulye dolgokon, hogy ki kivel nem volt joban akkoriban, teljesen mellekes volt. Felnott emberek lettunk, inkabb jot rohogtunk a storykon. Ahogy itt olvastam a hozzaszolasokat, tenyleg van ertelme annak, amit hangoztattak ott paran, hogy jo osztalykozossegunk volt. 21 emberbol 13 volt ott 11 ev utan, es sztem aki ott volt most az 5 ev mulva is ott lesz!

(#33) adalbert1


adalbert1
addikt

Hmmm, nekünk tavaly volt az 5 éves érettségi találkozó... Ahogy kiveséztük, még mindenki ugyanaz a széltoló semmirekellő mint volt középiskolás éveink alatt. ;]
Viszont nagyon jó volt a régi baromságokat/storykat feleleveníteni, ha egy délutánra is, de jó volt visszamenni a régi falak közé is.

(#34) bolondember


bolondember
MODERÁTOR

nekünk ősszel volt (már több, mint egy éve) a tizedik osztálytalálkozónk (érettségis, ha így jobban tetszik), sajnos 17ből csak tizenketten voltunk ott (ki ilyen, ki olyan indokból nem volt), de hihetetlen, h mindenki mennyire nem változott, és mégis mennyire mindenki... :S

de jó volt látni régi arcokat, még ha nem is imádott mindenki mindenkit...

de megnyugodtam, h nem én lettem a leglúzerebb... :DDD :U

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#35) bambano válasza tildy (#26) üzenetére


bambano
titán
LOGOUT blog (1)

Én majdnem pont félúton vagyok 39 és 40 között :)

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#36) enddav


enddav
aktív tag

Esetelg valaki nem tudja véletlen a belinkelt pannon commercial zenéjének a címét? :)

[ Szerkesztve ]

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#37) tildy válasza enddav (#36) üzenetére


tildy
nagyúr

Jamie Winchester & Hrutka Róbert - It's Your Life

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#38) enddav válasza tildy (#37) üzenetére


enddav
aktív tag

Nagyon nagyon szépen köszönöm! :B :C

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#39) Orsyka válasza enddav (#36) üzenetére


Orsyka
tag

Megelőztél, én is kérdezni akartam :)

Köszönöm én is!!! :R

Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.

(#40) Elmör


Elmör
senior tag

Tetszett az írásod Tildy! :C
A reklámfilmet is jó volt nézni, de a sulisat ne haragudj nem volt türelmem, kicsit uncsi az eleje. :DDD
Én eddig 4 iskolába jártam. Volt egy általános, két gimi és a fősuli. Ezek közül az általános volt olyan, amit nagyon szerettem, 4 évig jártam oda, aztán átmentem a helyi gimi 8 évfolyamosába, az már kevésbé volt jó, majd vissza 8-dikban az általánosba és onnan a kőszegi gimibe, ami király volt, ha a kolit leszámítjuk, végül a fősuli, ami a legkirályabb volt. Sajnos az általánosból senki sem szervezett találkozót, de tudok az emberkék nagy részéről, hogy ki mit is csinál, kivel és hol. Talán ők lettek a legvegyesebb társaság és sajnos közülük haltak meg a legtöbben, ketten. A 8 osztályos gimiből szinte alig tudok valakiről is valamit, nem lett találkozó tavaly (5 éves) vagy engem nem hívtak. A kőszegi gimis tavalyira nem tudtam sajnos elmenni, pedig az király lett volna. A fősulin meg kicsit nagyobb a káosz így szerintem ott csak a baráti társaságok csinálnak kisebb talikat és velük tartom is a kapcsolatot, csak sajnos inkább félévente, mint naponta, amióta felköltöztem BP-re. :U
Az igazi iskola maga az élet, ezért úgy gondolom ha talál az ember igazi barátokat, akkor tekinthet rájuk úgy, mintha az osztálytársai lennének, persze nem annyira lezseres, lököttes az egész, mint gyerekkorunkban, de ki tudom általában hozni a gyermeket a barátokból, főleg ha valami buli van, na akkor olyanokat nevetünk, meg hülyéskedünk, mint a tizenévesek. Ez a lényeg szerintem. :C

RYZEN 7+ GTX1080 Powa@1440p IPS

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.