- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Most találtam ezt az írást. Pont ma gondolkodtam ezeken. Régi emlékképek, hangulatok, melyek felvillanak, belenyilalnak az emberbe. Szépek, mert jó volt átélni, és fájdalmasak, mert elmúltak, vége a gyerekkornak. Rengeteg ilyen emlékem van nekem is, melyeket sosem fogok kitörölni, sosem felejtek. De mese nincs, Andersen meghalt, az élet megy tovább. Talán majd pár év múlva, ha gyerekem lesz, talán, talán átélhetem megint a gyerekkorom egy darabkáját megint...
-
Húúú, ez annyira ismerős, jó is volt régen gyerekként.
Nagyon jó volt olvasni, kár, h felnőttünk.Olyasmi dömperem nekem is volt.
Én is mindíg elhatározom, h körbejárom ezeket a helyeket, minden nyáron eltervezzük unokatesókkal, de aztán..Vajon a bunkerek, amiket építettünk, megvannak-e még? Odatalálnék-e még a barlangokhoz? Mi lehet a hajdani forrásokkal?
Talán idén nyáron..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sekiro: Shadows Die Twice
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 3
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- GTX 1070 8GB KFA2
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i7-3770 4x3.40 GHz CPU + Top ár!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest