Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Most találtam ezt az írást. Pont ma gondolkodtam ezeken. Régi emlékképek, hangulatok, melyek felvillanak, belenyilalnak az emberbe. Szépek, mert jó volt átélni, és fájdalmasak, mert elmúltak, vége a gyerekkornak. Rengeteg ilyen emlékem van nekem is, melyeket sosem fogok kitörölni, sosem felejtek. De mese nincs, Andersen meghalt, az élet megy tovább. Talán majd pár év múlva, ha gyerekem lesz, talán, talán átélhetem megint a gyerekkorom egy darabkáját megint...
-
Húúú, ez annyira ismerős, jó is volt régen gyerekként.
Nagyon jó volt olvasni, kár, h felnőttünk.

Olyasmi dömperem nekem is volt.
Én is mindíg elhatározom, h körbejárom ezeket a helyeket, minden nyáron eltervezzük unokatesókkal, de aztán..
Vajon a bunkerek, amiket építettünk, megvannak-e még? Odatalálnék-e még a barlangokhoz? Mi lehet a hajdani forrásokkal?
Talán idén nyáron..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest