Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Most találtam ezt az írást. Pont ma gondolkodtam ezeken. Régi emlékképek, hangulatok, melyek felvillanak, belenyilalnak az emberbe. Szépek, mert jó volt átélni, és fájdalmasak, mert elmúltak, vége a gyerekkornak. Rengeteg ilyen emlékem van nekem is, melyeket sosem fogok kitörölni, sosem felejtek. De mese nincs, Andersen meghalt, az élet megy tovább. Talán majd pár év múlva, ha gyerekem lesz, talán, talán átélhetem megint a gyerekkorom egy darabkáját megint...
-
Húúú, ez annyira ismerős, jó is volt régen gyerekként.
Nagyon jó volt olvasni, kár, h felnőttünk.

Olyasmi dömperem nekem is volt.
Én is mindíg elhatározom, h körbejárom ezeket a helyeket, minden nyáron eltervezzük unokatesókkal, de aztán..
Vajon a bunkerek, amiket építettünk, megvannak-e még? Odatalálnék-e még a barlangokhoz? Mi lehet a hajdani forrásokkal?
Talán idén nyáron..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest