Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40993792 #63 üzenetére
Nem gondolkodtam ennek megvételében. Csak azért követem a topicot mert kíváncsi voltam a véleményekre. Feljebb mutattam be hogy van kettő Tronsmart kütyüm , így feleslegesnek érzem ezt. Bár ha nem lenne akkor elgondolkodnék rajta.
Na igen, kis SE az egy igazi péntek esti utolsó darabok egyike lehetett az összeszerelő üzemben.
De ez előfordul. Ettől függetlenül nem ingott meg a bizalmam meg a cég felé . :) -
-
-
-
-
-
Szinte cég megalakulása óta használom a kütyüit .
Egyszerűen szeretem őket.
T6 beltérben használva szuper, szeretem a basszusát . A vele egykorú JBL sajnos már recseg ,de ez még mindig nem.
Element force pluszt pedig kint , egy igazi túlélő na meg itt is jól hangzással bír, nincs szégyenkezni valója.Egy ami nem megy nekik, vagy csak én jártam mindig rosszul az pedig a töltők. Anyagfáradtsággal mindig elrepedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest