Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Indítottam topicot a játéknak, erre tessék, akit érdekel.
-
filózoli
senior tag
Sajnos nem mentettem el, de lefotóztam a képernyőt, amin látszik az arany csillagom:[link]

-
filózoli
senior tag
Új hír: sikerült megnyernem a historical battle-t very hardon (arany csillag)!

-
filózoli
senior tag
Sziasztok! Van valaki, akinek sikerült megnyernie a historical battle-t very hardon? Nekem csak hardon sikerült (ezüst csillag)...

-
Djuree
félisten
ha valakit érdekel freeplay mod. sajna a 3 csatát nem lehet kiküszöbölni, de így is elég sokat hozzátesz ez a mod

[link] -
Djuree
félisten
én elsőre hoztam normálon, úgy hogy az elején csak nézelődtem, nem is vettem észre hogy már csak 50 méterre vannak tőlem
gyakorolj még, taktika a lényeg. minden egységnek megvan az ellenszere. lovasnak a lándzsás, íjjnak a lovas, lándzsásnak kardos stb., meg a fontos hogy ne hagyd szétszéledni az embereidet, ha nagyon káosz van akkor megint állj formációba 
mikor a med2-ben 20k katonám volt egy csatában (mod-ban lehet ennyi), na akkor volt kájosz, rendeződni sem tudtam, annyi katonám volt hogy kijelölni nem tudtam őket
tutorial kampány végigtolva, igen jó volt
kár hogy csak 3 csatát enged benne manuálisan letolni, többit auto csatában kell tolni. nyomtam volna tovább, egész nagy terület van benne, de így nincs értelme, nekem a látványos csaták kellenek.
várostrom elég nehéz volt, nagy túlerővel is majdnem beszoptam, igaz nem nagyon taktikoltam, a nindzsákat sem használtam, ill. akartam csak leszaggatták őket, elvileg stealthelve voltak pedig, így be tudtak volna jutni a várba észrevétlenül, kinyitották volna belülről a kaput, de mégis simán meglátták őket
. meg az ágyúimat az elején lenyomták a kirohanó lovasok, akiket nem vettem észre a nagy nézelődésben 
jó lesz ez, végre a med2 után megint jó tw sikeredett

ja és highon ment simán a 4850-emmel. na majd holnap az 5850-el very highon

-
용 Bob
senior tag
Az igen, elég sokat játszottam a total war sorozattal, de itt a historical battle-ben 4.-re
aláz le a gép normál erősségen

Igaz még szokni kell az új kinézetet. Elsőre a lovasságot sem ismertem fel az egységjelző táblán..
-
Djuree
félisten
nálam nem csinálja...
ProEvoFan: alapból médiumra tette, így jól futott, fentebb még nem próbáltam, majd ma
de holnap jön az 5850-em, majd azzal száguldani fog 
Runo: kb. kemény 2 perc felrakni a steamet
amúgyis alap ma már, sok játék csak ott érhető el, nem is beszélve az előrendelői bónuszokról és az akciókról. én karácsonykor vettem vagy 10 játékot, fillérekért
úgyis ez a jövő, már most vannak olyan játékot amik csak digitális formában érhetők el... -
sith7
félisten
Én is kipróbáltam, tetszik.

A menüben, és a stratégiai térképen nektek is szétpörgeti magát a VGA ?
Nincs itt valami állítási lehetőség, mint az SC2 - ben, hogy ne pörögjön ennyire a VGA ? Valami fps limiter, vagy ilyesmi ?
Nagyon zavaró ...

-
Televan74
nagyúr
Nemsokára töltöm.Csak előtte leszedem a Dragon Age II demót. Kellett nekem észrevenni.
Már kíváncsi vagyok a Shogun 2 -ben mennyire változott a grafika. -
.mf
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből, itt egy cikk/interjú a procedural texturing-hez 2006-ból. Csodálom, hogy így eltűntek. Lehet, hogy a telefonos játékokkal majd újra felfedezik ezt a technológiát.
-
Boxi88
őstag
Nem semmi helyigénye van/lesz a játéknak!

-
.mf
veterán
Hja, kissé elhíztak, s ez még csak az alapjáték, mentések és modok nélkül... Emlékszem, amikor az Age of Empires 2-t először telepítettem, sokként ért, hogy 198MB hely a normál, 346MB a teljes telepítés... még a normálhoz is jónéhány játékot törölnöm kellett, akkoriban még 4GB-os winyók dívtak... ez se ma volt

De tényleg röhej, hogy egy ideje csak híznak és híznak a játékok, miközben olyan arányú grafikai javulás nincs. Rendkívül pazarlóak. Pár éve volt néhány hír és demó valamilyen procedural texturing vagy hasonló nevű technológiáról. A demó az akkori grafikai csúcsminőséget utolérte, viszont ahhoz képest a mérete töredéke volt, pár MB.
-
törölt tag
Kipróbálnám, de steam?! -
Előrendelve.

Jó pár éve nem játszom már stratégia játékot, PC-n csak egyet játszottam, de azt nagyon imádtam. -
Scholes9
nagyúr
Empire és Napoleon Total Wartól különbözik valamennyire a játékmenet?
-
sp@rtan
senior tag
6GB?
Nem baj, azért leszedem 
-
nanorambo
őstag
Nagyon faxa a demó. Már csak a teljesnek kell kijönnie.
Nekem voltak csatazajok amik igen jó minőségűre sikeredtek csak úgy mint a grafika. Állejtően jól néz ki. Jöjjön már ki a teljes!
-
Djuree
félisten
na demó kipróbálva! lenyomtam a historical battle-t, nyertem könnyen medium fokon, pedig az elején csak nézelődtem, azt hittem áll a csata, pedig nem

jelentem visszajöttek a medieval2 jó kis közelharci meg íjász csatái. fasza! az empire nem tetszett a buzi kivitelű csatáival, valahogy az nem volt az igazi, ez megint az. ez megint jó lett. lesz mivel játszani a kövi 1-2 évben
csatazajok nem voltak érdekes módon, ezt betudom a demonak... -
Gude
senior tag
Annyi helyem talán még van!

-
Rossi
addikt
Mekkora lesz a teljes játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

sereget emlegettél, az érdekelne.

. meg az ágyúimat az elején lenyomták a kirohanó lovasok, akiket nem vettem észre a nagy nézelődésben

Kipróbálnám, de steam?!