- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
Mi a britishstore.hu -n szoktunk venni.
Mulderpapa:
Már több helyen is van vanniliás coca. Általában 250Ft egy 0.35 ös doboz.
-
Sztbeni
őstag
finom szerintem, amikor Németorsaágban voltam akkor vettem egyet a kebabosnál
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mulderpapa #22 üzenetére
Meg Pepsi Bluet.
-
Mulderpapa
aktív tag
Magyarországon miért nem lehet kapni vaníliás Coca-Colát évek óta?
-
total90
veterán
válasz
mexicanraven #18 üzenetére
A holland süti is nulla szerintem egyébként... de majd meglátom ezt az italt meg.
-
total90
veterán
válasz
mexicanraven #16 üzenetére
Füves ital?
-
mexicanraven
senior tag
Témához kicsit még hozzátéve, ha minden jól megy Bob Marley-s energiaitalt fogok inni várhatóan egy hónapon belül!
-
total90
veterán
válasz
Bjørgersson #14 üzenetére
Jó, de az angol az nemzetközi nyelv... Mondjuk engem szokott zavarni, hogy pl. ha odahaza vagyok, ha Magyarországon, ha itt, mindenhol javarészt sok dolog angolul van kiírva. Pl. diszkók hirdető lapjai. Miért jobb mindenhova azt írni is az üzletekben, hogy sale ha kiárusítás van? Volt a helyi TV-ben, hogy idősebbeket kérdeztek és nem tudták sokan mi az a sale, mert nem beszélnek angolul.
Meg az ilyen beszélek egy nyelvet, aztán angolul bekáromkodok...Ami a németet illeti, én is itt tanulgatok, zéró tudással jöttem ki. Na, mondjuk angol nyelvterületű munkára vettek fel
De adtak kurzust, meg azért itt él az ember, igencsak beleütközik a német nyelvbe
Meg lehet tanulni...
-
total90
veterán
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
Meg ha feliratokat olvasod a dobozon...
Egyébként, hogy érted a követést, magán detektív leszel?
(#11) SymbianOS
Magyarországon nem éltem, így nem tudom... csak azt, hogy Vajdasághoz képest hát ég és föld. Viszont amikor Magyarországon járok, akkor azért észlelem, hogy ott sem túl jó a helyzet. Igazából Budapestet látogatva kicsit le is döbbentem, hogy sok helyen milyen koszos és mennyi csöves van, rengetegen kukáznak. Vajdasággal összehasonlítva némileg jobb azért, még így is...
(#12) D1Rect
Igen, azt mondták az itteniek is...
-
total90
veterán
-
total90
veterán
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Lassan egy éve igen, de előtte is számodra külföldön éltem... vajdasági magyar vagyok
-
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Ide 5év és elér. Az más világ.
-
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Azért a 25cent elég árulkodó.
-
total90
veterán
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
(#3) mexicanraven
Nem szoktam ilyeneket inni, RB-okat próbáltam viszont... sima a legjobb nekem.
-
mexicanraven
senior tag
Próbáld ki a Rockstart és a Silver Red Bullt, azokban sem fogsz csalódni!
-
Bjørgersson
félisten
Merre vetted?
-
total90
veterán
Jó ítvágyat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ma voltam vásárolni és megszomjaztam... Vettem a címben említett energia italt. Nem vagyok egy nagy energia ital ivó,...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest