- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
Igen abban igazad van, hogy az üzleti gépekkel szemben elvérzik akkumulátor kapacitás tekintetében (talán még tartósságban is). Mert nem arra vannak. Általános munkahelyi gépnek inkább valami üzleti sorozatbeli gép való ez tény. Bár én is jobban örülnék egy Qosmio céges gépnek akkor lehet meló után még játszani is rajta.
ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support
Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.
Az én Toshiba laptopjaim (Igaz csak középkategóriás Satellite sorozat) napi 20-22 órát mennek (illetve az előző csak addig amíg én használtam, most ismerősnél biztos kevesebbet). Nappal velem van munkahelyen, és dolgozgatok rajta míg a nagy gép fordít/telepít stb. Éjszaka meg linux kerneleket tölt le/seedel
És bírja, bár 4 év után a winyónak kezd hangja lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged