Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Én is órákat töltök el ezzel... Keresem a kérdésre a választ, és közben mindig elkalandozok, megnézek olyan videókat, aminek semmi köze a játékhoz, mert folytatás, vagy mert érdekesnek tűnik, és már elfelejtem mit is kerestem.
Tegnap pl. azt a macskakerekeset kétszer is megnéztem, annyira viccesre sikerült, pedig nincs is macskám.#584 Top cat
Meglesz az. Csak más vonalon indulj el, gondold végig és úgy keress. -
Albigator
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az idei évben több sponsored nyereményjáték is kilátásban van, nyilván az itt látható nyereményeknél értékesebb felhozatallal, de igen, azokkal játszik néhány ezer ember, itt pedig 900-an indultak egyáltalán neki.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Ármester
válasz -ZeeZee- #605 üzenetére
Szerintem itt meg a 3 szamjegy is elég optimista, mindentől függetlenül, nemhogy a 4.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
draco31
veterán
válasz Albigator #603 üzenetére
Igen, ott a kattintás szám számít, de azt is szeretjük.
Azokat a nyereményért szeretjük az ilyen törzsolvasósat meg azért, hogy sikerüljön mindenre helyesen válaszolniASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
menpee
aktív tag
Nekem éppen az tetszett, hogy az igazán szívatós kérdések a fele felé voltak. Sokkal jobban frusztrálna, ha az utolsó kérdések lettek volna mondjuk a tornyos, a csavarbehajtós és a létrás és így kifutnék az időből a keresgéléssel. Tartott vagy egy hétig, mire meglett az összes, de legalább nem kell tippelni.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
draco31
veterán
Ezekkel is az van, hogy kinek mi a szívatós. Nekem pl az a 3 amit felsoroltál, negyed óránál nem hiszem hogy többe került összesen.
Mást viszont keresgéltem, amit meg más talált meg hamar.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bigmasterg
addikt
Visszajövök 4-5nap kirándulásos kihagyás után, 6 új kérdés és rögtön ilyen csavabehajtós kérdés jön szembe.
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #613 üzenetére
Ó a létrás meg is van.
szerk.:
A csavarbehajtóra is találtam valamit, de ha tényleg ez a megoldás, akkor az elég gonosz.[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
váháhá, mai random keresgélés eredménye:
síírokHisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #615 üzenetére
Na jó, már két különböző csavarbehajtót is találtam
-
draco31
veterán
válasz bigmasterg #617 üzenetére
Az nem jó, mert én csak egyfélét, és biztosra mentem hogy az a tuti.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz bigmasterg #619 üzenetére
Küldjed már el privátban
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
szemy94
senior tag
Ne idegesítsetek mostmár, megnyugodtam a kérdéssel, erre azon kattogok, hogy megtaláljam a másikat, amit nem bírok megtalálni :D
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
menpee
aktív tag
válasz hallerlaller #616 üzenetére
Kap valami vigasznyereményt az, aki túlélte ezt a képet ép ésszel?
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
dave0825
őstag
Tényleg, ha kevesebb mindenre jól válaszoló lesz, mint ahány nyeremény, valaki többet is nyer?
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Albigator
őstag
Én is megtaláltam mind2-öt a csavarbehajtósnál. De az egyiknél nem egyértelmű szerintem a dolog és lehet a forrás sem az ahol keresgélni kell/kéne ebben a játékban.
Így kutattam tovább inkább és megleltem a másikat, ami szerintem a helyes megoldás...A taxisra meg remélem nincs másik forrás. Abból egyet találtam nehezen és remélem az lesz a megoldás, amely kicsit pontatlan nem pedig egy teljesen másik válasz, ami esetleg nem akkor történt.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Kösz, most el lettem bizonytalanítva a csavarbehajtós kérdésnél
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Albigator
őstag
válasz bigmasterg #628 üzenetére
Jaja már tudom...
Én mondjuk pont ezt találtam meg először. -
lsebestyen
addikt
Huszadik és egyben utolsó kérdés is pipa, viszont a csavarbehajtós kérdésen most én is totál elbizonytalanodtam, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
CHAOS AD 76
csendes tag
Jobdone. 20 kérdés pipa, a (remélhetőleg) helyes válaszokhoz a leírások pipa.
(nem kell a deszka, 45 felett már nem kockáztatok! ) -
user12
őstag
Utolsó kérdés is pipa.
A szervezőknek köszönjük a rafinált kérdéseket, szerintem egy jó játék volt sok keresgéléssel és retrózással.A játékostársaimnak pedig egy nagy kalappal a sorsoláshoz!
[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
hcs57
őstag
Nagyon kevesen lesznek teljes megfejtők.
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
draco31
veterán
Ez is pipa.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Rotyi
aktív tag
No, ha ennyi akkor minden kérdés megválaszolva.
Vasárnap estig még azé' átnézem, de szerintem nem változtatok már, mindenre találtam infót.
Ha kalapba kerülök nekem az már elég.Ami majdnem az, az nem az!
-
bigmasterg
addikt
Na végig értem én is a kérdéseken.
Csak a taxisban nem vagyok biztos, arra még azért rákeresek. -
őstag
Meglett a 20-ik is, köszönjük a játékot, jó kis kaland volt és a játék kapcsán sok érdekes videóra meg infóra leltem, ment is a feliratkozás a yt csatornára pipával az összes értesítésre. Bog, azt lehet / szabad tudni, hogy a helyesen válaszoló felh. száma 2 vagy 3 számjegyű? Kalaptipp miatt kérdezem
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
veterán
Na, akkor most várjuk a január 31-et
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
draco31
veterán
válasz cinemazealot #642 üzenetére
Igen, 1 hete még azt mondta, hogy lehet kevesebb a helyes válaszoló, mint amennyi nyeremény van.
-
somogyib
őstag
válasz cinemazealot #642 üzenetére
Ráadásul vasárnapig az eddig minden kérdésre válaszolók is módosíthatják a válaszaikat,
ha esetleg elbizonytalanodtak (pl. csavarbehajtó... ). -
sxxorp
őstag
Na, a 2. sorban végre meglett ez a ***** létra! Tényleg csak keresni kellett! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest