Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
eltudom képzelni ahogy minden PH tag kapna egy ilyen majd 4000$-os pro stuffot , és rögtön mindenki nekiesne és szétverné

-
rebugra
aktív tag
Hát azért azt a forgó zsanért tönkre tudnám tenni nem sok időn belül

-
Z_A_P
addikt
De gondolom 64bites XP vagy Vista megy ra, mert kulonben minek 5GB ram?

-
Quan-Chi
őstag
gondolom azért nem W7 mert jelenleg az XP a legelterjedtebb OS másrészt arra készült a legtöbb professzionális program ( gondolok itt a térkép szerkesztőkre ...stb ) a suliba is van egy hasonló tudású masina ( Toshiba Toughbook) és azon is XP-van , azzal meg valami spéci lézeres cuccal zaj és rezgés kibocsájtást mérnek ! jó cuccok ezek csak indokolatlanul drágák! nem hiszem h az a strapabíró ház olyan sokba kerül! ráadásul ha 1-2métert repül és onnan valami köves-sziklás terepre esik ez is eltörik/sérül, és akkor még azt is bele kell számolni hogy nyitott állapotban esik le! mindent félretéve, elfogadnék belőle egy raklappal

-
Szemjuel
tag
ki azér nem próbálom, de szerintem ha a lapjára ejteném a noteszemet, kibírná...
miért nem véletlenszerűen, mondjuk egy ember ejti le 10szer és annak átlagából már lehetne következtetni normális adatra... így frankón eloszlik a terhelés :S -
durkonorbi
tag
Ezek a szimmetrikus lerejtések nem túl terhelőek egy ilyen gépnek... a sarkára kell ejteni, és akkor mindjárt kiderül mit bír ... na jó azért jó ez így is..

-
juliabrilke
veterán
Nagyon jó kis strapabíró noti lehet. Lefagyasztottan tök jól néz ki.

-
buherka
addikt
Már a tűzoltók is notival mennek oltani...hová fajul a világ?

-
.mf
veterán
Szellőzőnyílás
Itt csap vissza az, hogy a MIL-STD810 és IP54 pontosan meghatározza azt is, hogy milyen a fröccsenő vízállósági teszt, és csak felülről nézik -- oldalról bezzeg olyan simán befolyhat víz...
Az ilyeneknél teljesen passzív hűtésű, zárt házat illene csak építeni. Ott van a 2GHz-es Atom Z550 + US15W, kb 5W, annak egy jól kialakított passzív hűtés is elég. -
Az az 5 giga ram hogy van benne?
-
szuper-t
őstag
most komolyan nem értem ezeket a? miért nem win7?
elég hülyén nézne ki a mentésnél... bocs srácok lefagyott
ejj a picsába várjatok már mert frissítenem kell a vírusírtót
addig az égő ház még várhat
még 1x megkérdezi valaki kirohanok a világból...
am nagyon pofás kis noti
bár nem hiszem h hegymászásra elvinném mert darabokba jönne haza
személy szerint hiányoltam az alu öntött vázat
ez a műanyag mégis csak műanyag:S hiába bevonatos
-
ABE
őstag
Egy nyitott állapotban történő leejtést is megnéznék, hogy olyan esetben mennyire bírja a zsanér és a kijelző a kiképzést.
-
xT4ken
tag
Ugyes. Ket balkezeseknek is jol johet egy ilyen. Dobalhattak volna fagyasztott allapotba is
. Esetleg erodtuz melegebe is megneznem (felvetelrol)... -
Misi1979
őstag
ó, és én hülye még a széltől is óvom a tabletemet
jó kis készülék, de azt az inteles kártyát hanyagolnám
-
Móci
addikt
Letesztelném én is, hátha nem bírja annyira...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
Szééép.
De hogy törhetetlen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
shteer
titán
címből sejtettem h ronda lett

-
mate0217
aktív tag
Nekem a videóba a fagyasztás volt a legdurvább
Nagyon durva voltMér nem Windows 7-et tettek rá

-
Thulcandra
senior tag
"Az alábbi videón tekinthető meg a tesztelés néhány fázisa, ha valakinek kétségei lennének a az XT2 XFR fizikai védelmét illetően:"
Szépen tesztelik, de azt nem mutatják, hogy működik is utána

-
gabor85
őstag
3600?
Mé nem Windows 7? Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Esetleg erodtuz melegebe is megneznem (felvetelrol)...