Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Telekom TV Mikrotikkel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
Látod ez jó kérdés.
Én magamat tudom felhozni példának.
22 év Win után van féltucat szoftver aminek nem hogy hasonló alternatívája hanem egyáltalán közelítője se létezik Linux alá. (és van ami abszolute nemleges, nincs, lehetetlen)
Valamint a kérdésedet tedd fel a millió játékosnak akik Wine, Proton, DXd, Vulkan api alatt Wines játékokat futtatnak.
Miért nem használnak natívan Wint?
A Steam Deck egy Linux Manjaro alapú Proton és Wine futtatókörnyezet gyakolatilag, a többi csak körítés.
Miért nem tett a Valve egy W11-et a Steamdeckre?Nekem mindegy hogy a szoftverek felett mi fut, minek nevezik csak működjön, én eszköznek tekintem és használati tárgynak.
A Linux 3 éve lett a hobbim, talán ez a hobbi szó a helyes kifejezés.
Mióta a kettőt használom párhuzamosan, kidomborodtak a Win hibái, nem lehet nem észrevenni.
Viszont vicaverza van a Linuxnak is bőven hibája amire meg a Win használata világított rá.
Én magam a Wint egy sokkalta élhetőbb, kevesebb törődést kívánó, kimondottan amatőröknek való rendszernek találom.
A Linux viszont esztétikailag, kinézetileg (KDE) 1000x jobban szabható,
működés szempontjából (saját szkriptek, terminálból minden megvalósítható, stb) is nagyon jól alakítható.
Viszont überfapad.Nincs is ezzel se semmi gond.
DE.
Miért van az hogyha én mint a mai napig kezdő, utálom a parancsokat, 5 karakter begépelése helyett inkább 1-2 perc alatt letöltök egy szoftvert és telepítem, és Urambocsá GUI alól használom?
Miért kell a Linux szellemiségét emlegetni amkor a Linux DESKTOP az a hozzám hasonlóknak készült?
Miért kell unos-untalan elvenni az ember kedvét mármár a lenézés határát súroló, cinkus megjegyzésekkel ha én MÁSHOGYAN használom a rendszert mint ahogy a keményvonalas terminálbuzik elvárnák?
Miért bűn ez és miért kell folyton-folyvást a pofámba kapni?
Én így használom, a legnagyobb megelégedettséggel. más használja úgy ahogy neki tetszik, ahogyan neki jó. Én NEM fogom ráerőltetni az én használati szokásaimat, cserébe elvárom hogy ő se beszéljen rá olyanra amitől undorodok és utálom.Egyébként csak ennek az OS-nek a szűkebb rajongótábora ilyen furcsa, egy Wines felhasználó leszarja a Linuxot, a Winbe megjelent a WSL, fikázzák? nem, nem fikázzák,
MAC-on a fél tábor a redmondi Macoffice-t használja , Androidon 10-100milliók Onedriveznek stb.
Csak itt dívik ez a görcsös csökönyös "namajdén megtérítelek wazze" meg a sátánista bélyeg ha kiejtem a Win szót.
Hagyjanak engem békében Linuxozni úgy, ahogy nekem jó és ne vegyék el a kedvemet az egyik legkedvesebb kedvenc hobbimtól és hagyják meg nekem a terminál tvégszükségben, amikor más nem segít és én boldogan elvagyok a gui rószaszín felhőjébe. Ha hagynak.Ha van kedved olvasd el a Ventoy projektemet.
Szerintem egészen szép teljesítmény egy fullamatőrtől, és a projekt során 1 betűt nem pötyögtem terminálba.
Most akkor kössem fel magam mert mindent megoldottam guisan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali játékos kérdések órája
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 Disc Drive (LEMEZMEGHAJTÓ) - Új
- iPhone 14 Pro Max 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 93%/p3831
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság!
- Gygabyte P850GM Tàpegysèg
- ELADÓ!!! Telefon szerviz mindenestől, Alkatrészek, gépek, minden ami egy szervizhez kellhet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest