Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz philoxenia #150 üzenetére
látom, nem ment át.
ha felraksz egy w10-et a gyári telepítő lemezéről, abban nagyjából semmi nincs, amitől desktop a desktop. kapsz egy grafikus felületet, amin tudsz futtatni egy installert, meg egy gagyi böngészőt, ami kb. arra elég, hogy letölts egy firefoxot.ha felraksz egy debiant, abban van egy fullos asztali környezet, ami használatra kész.
szerintem azért rosszabb a telepített w10, mert abban van egy rakás szemét. felugráló ablakok, hogy vedd meg az office-t, regisztrálj ideodamaoda, használd a próbaverziós vírusirtót, majd vedd meg, stb. eddig notebookon csak ilyet láttam a gyári telepítésben. ja meg azt, hogy kémkedik ezerrel.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
válasz philoxenia #150 üzenetére
Pár hete vettem egy lapost, rajta volt a win, csak aktiválni kellett
Ha már fizettél plusz 30000 forintot ezért, akkor már úgyis azt fogod használni.
(#154) philoxenia
Az a gond, hogy megszeretni pont nem a lightos felületet lehet, ezért is célszerűbb kipróbálni egy Cinnamon vagy KDE felülettel szerelt disztrót egy jobb gépen, akár live-ból is. Egy Atom processzoros 1GB-os gépre akármilyen lightos Linuxot raksz, hiába elfut 230MB memóriával, ha a böngészéshez ma már ez szinte semmi, ilyen gyenge gépeken már semmit nem lehet élvezhetően futtatni, de kompromisszumosan azért lehet használni, pér éve még Fujitsu Amilo-ra is raktam kollégának Mint XFCE 17.3-at, úgy, hogy fejlesztettük 3/4 GB-ra a memóriáját és SSD-t raktunk bele, ezen sokan meglepődtek, mert még IDE csatolós HDD volt benne. Másik kolléga gépét két szerviz is kidobásra javasolta, ugyanezt a disztrót raktuk rá és mivel fele bill nem működött, rádugtunk egy alap billentyűt és ment, a kolléga kizárólag zenét akart róla játszani, arra jó volt. Böngészni ilyeneken már nyögvenyelős nagyon.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest