- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
philoxenia #150 üzenetére
látom, nem ment át.
ha felraksz egy w10-et a gyári telepítő lemezéről, abban nagyjából semmi nincs, amitől desktop a desktop. kapsz egy grafikus felületet, amin tudsz futtatni egy installert, meg egy gagyi böngészőt, ami kb. arra elég, hogy letölts egy firefoxot.ha felraksz egy debiant, abban van egy fullos asztali környezet, ami használatra kész.
szerintem azért rosszabb a telepített w10, mert abban van egy rakás szemét. felugráló ablakok, hogy vedd meg az office-t, regisztrálj ideodamaoda, használd a próbaverziós vírusirtót, majd vedd meg, stb. eddig notebookon csak ilyet láttam a gyári telepítésben. ja meg azt, hogy kémkedik ezerrel.
-
válasz
philoxenia #150 üzenetére
Pár hete vettem egy lapost, rajta volt a win, csak aktiválni kellett
Ha már fizettél plusz 30000 forintot ezért, akkor már úgyis azt fogod használni.
(#154) philoxenia
Az a gond, hogy megszeretni pont nem a lightos felületet lehet, ezért is célszerűbb kipróbálni egy Cinnamon vagy KDE felülettel szerelt disztrót egy jobb gépen, akár live-ból is. Egy Atom processzoros 1GB-os gépre akármilyen lightos Linuxot raksz, hiába elfut 230MB memóriával, ha a böngészéshez ma már ez szinte semmi, ilyen gyenge gépeken már semmit nem lehet élvezhetően futtatni, de kompromisszumosan azért lehet használni, pér éve még Fujitsu Amilo-ra is raktam kollégának Mint XFCE 17.3-at, úgy, hogy fejlesztettük 3/4 GB-ra a memóriáját és SSD-t raktunk bele, ezen sokan meglepődtek, mert még IDE csatolós HDD volt benne. Másik kolléga gépét két szerviz is kidobásra javasolta, ugyanezt a disztrót raktuk rá és mivel fele bill nem működött, rádugtunk egy alap billentyűt és ment, a kolléga kizárólag zenét akart róla játszani, arra jó volt. Böngészni ilyeneken már nyögvenyelős nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged