Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot
üzenetére
Így értem, valóban neked kevés a Celeron.
Nálam nem kell csak relatíve kis teljesítmény, és a passzív hűtés mindenképp, ezért is lett ilyen.
Hőfokokat megmondom őszintén sosem néztem, pár hete egy 39 C fokos, üvegoldalú őrházba használva semmi problémát nem mutatott a konfig. Én igen, megdöglöttem majdnem
mert a klíma éppen javítás alatt volt. Benchmark programot is csak a fogyasztásmérés miatti 100% procihasználat elérésére használtam pár percig. A mérési prcedúra kissé hamis volta, amit felvetettél a másik topikba (a grafikus mag a 100% procihasználat közben nincs kiterhelve) valós, de énszerintem ha ilyen teszt létezik, eközben valaminek le kell szabályozni, a TDP nem léphető túl. -
icemad
nagyúr
válasz
cinemazealot
üzenetére
Akkor hajrá! Engem érdekelne a dolog. Akár egy külön logout bejegyzésben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert a klíma éppen javítás alatt volt. Benchmark programot is csak a fogyasztásmérés miatti 100% procihasználat elérésére használtam pár percig. A mérési prcedúra kissé hamis volta, amit felvetettél a másik topikba (a grafikus mag a 100% procihasználat közben nincs kiterhelve) valós, de énszerintem ha ilyen teszt létezik, eközben valaminek le kell szabályozni, a TDP nem léphető túl.