Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az a baj, hogy a szöveg egy jelentős részét figyelmen kívül hagyod. Mellesleg az anyaság sem zárja ki, hogy infós legyél, de az anyaság kifelejtése az életedből, komoly károkat okoz. Én még olyan 40 év körüli nőt nem láttam, aki gyermek nélkül nem volt kicsit golyós.
Ebben teljesen biztos vagyok, hogy a nőknek a legalább egy darab gyerek rettentő fontos. Olyasmit ad nekik, amit semmi más nem tud pótolni... nem véletlen ez, a természet így tervezett titeket.Mint ahogy többször is leírtam, alaptalan a siránkozásod, ha egyszer te magad is lehettél informatikus. Ha lenne rá valami törvény, ami megtiltja neked hogy azt tedd amit akarsz, akkor lenne okod arra, hogy másokat hibáztass a nők saját döntéseiért, amiért kevesek mentek informatikusnak. Egyébként is tök mindegy kellene hogy legyen hány darab van, ha azok akik vannak, jól végzik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest