Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az a baj, hogy a szöveg egy jelentős részét figyelmen kívül hagyod. Mellesleg az anyaság sem zárja ki, hogy infós legyél, de az anyaság kifelejtése az életedből, komoly károkat okoz. Én még olyan 40 év körüli nőt nem láttam, aki gyermek nélkül nem volt kicsit golyós.
Ebben teljesen biztos vagyok, hogy a nőknek a legalább egy darab gyerek rettentő fontos. Olyasmit ad nekik, amit semmi más nem tud pótolni... nem véletlen ez, a természet így tervezett titeket.Mint ahogy többször is leírtam, alaptalan a siránkozásod, ha egyszer te magad is lehettél informatikus. Ha lenne rá valami törvény, ami megtiltja neked hogy azt tedd amit akarsz, akkor lenne okod arra, hogy másokat hibáztass a nők saját döntéseiért, amiért kevesek mentek informatikusnak. Egyébként is tök mindegy kellene hogy legyen hány darab van, ha azok akik vannak, jól végzik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest