- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Tobal: a magyar termőföld nálunk sokkal több embert is ellát, de nem primitív eszközökkel, nem vegyszerek nélkül, és nem kis birtokocskákra osztva. Az önellátás pedig ilyen formán, azaz ha nem rendelkezik mindenki saját termőfölddel, amin a saját terményét maga termeszti, már eleve nem jó megfogalmazás.
Belegondoltál abba, hogy pl. a tehénnek, amiből tej jön, mennyi legelő kell? Vagy a lónak, ami krízis esetén az állati erőt és a közlekedést biztosítja? És nem húsról beszéltem.
Ha csak búzát termelünk agyba-főbe, úgy talán elég.
ftc: Mint írtam, az ókorban sem véletlenül találták ki a váltót. Lehet, hogy nekem van kecsketejem, de nem fizethetek mindenkinek kecsketejjel. Ráadásul hiába van paradicsomom nyáron, ha télen nincs semmi. (Kecsketej sincs.) Szóval érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest