Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r

veterán

válasz Grafiqs #8 üzenetére

A vegtelen optimalizacio most Sierran nagyon latszik, van rengeteg tulaj akinel harmadolodott-negyedelodott az uzemido... de ezt a legutobbi frissitessel faszan megoldottak, szimplan kivettek a varhato idotartam kijelzeset az akkuindikatornal - az Activity Monitorban latszik mondjuk, de ez sovany vigasz, en igy is marhanagyot csalodtam. Arrol meg nem is beszelek, hogy az utobbi ket frissites ota ujra rossz a framebuffer... mindezt ugy hogy a nyari betaban kijavitottak anno. A random kernel panicokra mar nem mondok semmit, Yosemire ota megszoktam.

Nekem ez annyira nem all ossze, hogy csak na... gondolkozok azon hogy ket ev mulva Windows-os gepre valtsak, de meg az RS3-as belso koncepciok se tetszenek, nemhogy a mostani felulet. Arrol meg nem is beszelve, hogy milyen ganye trackpadek vannak a wines gepekben...

Workflowban meg mindig a macOS a legjobb nekem, csak legalabb a minosegre figyelnenek oda... meg ne csesznek szet a pro/prosumer vonalat. Mac Prokat tobb filmes cegnel is HP Z-kre es tsaira csereltek, a notik meg sztem hasonlok lesznek ilyen portokkal...

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés