Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A vegtelen optimalizacio most Sierran nagyon latszik, van rengeteg tulaj akinel harmadolodott-negyedelodott az uzemido... de ezt a legutobbi frissitessel faszan megoldottak, szimplan kivettek a varhato idotartam kijelzeset az akkuindikatornal - az Activity Monitorban latszik mondjuk, de ez sovany vigasz, en igy is marhanagyot csalodtam. Arrol meg nem is beszelek, hogy az utobbi ket frissites ota ujra rossz a framebuffer... mindezt ugy hogy a nyari betaban kijavitottak anno. A random kernel panicokra mar nem mondok semmit, Yosemire ota megszoktam.
Nekem ez annyira nem all ossze, hogy csak na... gondolkozok azon hogy ket ev mulva Windows-os gepre valtsak, de meg az RS3-as belso koncepciok se tetszenek, nemhogy a mostani felulet. Arrol meg nem is beszelve, hogy milyen ganye trackpadek vannak a wines gepekben...
Workflowban meg mindig a macOS a legjobb nekem, csak legalabb a minosegre figyelnenek oda... meg ne csesznek szet a pro/prosumer vonalat. Mac Prokat tobb filmes cegnel is HP Z-kre es tsaira csereltek, a notik meg sztem hasonlok lesznek ilyen portokkal...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest