- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5xl
tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Outlook expressből kell használni, és akkor ugyanolyan mint a többi.

-
ronaldo
őstag
2-3 évig én is használtam, de valahogy nem jött be. Az évek során mindig változott, hogy hol érdemes postafiókot használni. Netposta, vipmail, freemail - ez folyamatosan változott. A freemail szerintem pont azért nem tart jó irányba, mert túl sok a felhasználója. A vipmail is kezd rossz irányba elmenni az index-fúzió miatt. A gmail meg egyelőre a legjobb, messze a legjobb és úgy tűnik a magas felhasználói szám nem árt meg neki

-
Thulcandra
senior tag
És 10 év alatt egyszerse tudták normálisra megcsalálni, gratulálok

-
Integra
titán
valamikor még jó volt, mert más nem volt
aztán jött a gmail...
-
ragazzo
őstag
Használtam réges rég, amikor még nem nagyon volt más.Akkor bejött, de mostanság nem tetszik.Ezért is használok mást.
-
Boldog szülinapot

Én még anno közép suliban kezdtem a freemaillel, én is 9-10 éve lehetek regelve.
Spam ügyben most már nem vészesek, napi 1-2 ha jól beállítod. Én azzal regeltem magam pár helyre, és mégis türhető a spamek mennyisége.
Régi szép idők, amikor freemailnek külön száma volt
Még itt van kint a cetli a gépem mellett
Húha, rég raktam rendet 
-
Petya88
tag
A SPAM hála a jó Istennek nem a címedet célozza, hanem tartományokat az adatbázisában lévő felhasználói nevekkel. Van abc-től mila.jovovich-ig mindenféle a kukac előtt szereplő karakterhalmaza és azokat kombinálja a jónak tűnő tartományok felé küldözgetni. A freemailponthu megy egy nagyon király tartomány 3,1 millió felhasználóval. Ha te történetesen egy olyan nevet választottál ami már benne van vagy hasonlít vmelyik névre az adatbázisban, akkor vszínűleg a vipmail-en vagy hotmail-en vagy bármelyik másik ingyenes cuccon fogsz spamet kapni...
-
spirit007
senior tag
...nekem meg lassan 9 éves a freemail fiókom

-
Obi-1
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nekem furcsa érzés volt a régi belépőoldalt viszontlátni. A rózsaszín belépőoldalt ocsmánynak és zsúfoltnak tartottam, a kék sem nőtt a szívemhez, most meglepett a régi, bűnronda, pucér belépőoldal. Egyébként modemes lévén nem használtam sokszor a webes felületet.
-
juliabrilke
veterán
De ez a mostani profilt miért kell eröltetni?
Mikor először megláttam...

-
Obi-1
őstag
Nagy királyság volt a Freemail, amikor betárcsázással lehetett használni. A telefonszámla minimális emelésével lehetett levelezni, 98-tól 2006-ig jóformán csak ezt használtam otthonról.
A spam-szűrésen azért lenne mit finomítani. Soha sehol nem adtam meg a címem, mégis napi 5-7 spamet kapok. Vagy a Spamfighter program rakott fel a listákra, hogy legyen mit elkapnia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Milyen házat vegyek?
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor először megláttam...