Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg már van egyablakos Gimp
Különben meg nagyon egyszerű a megoldás, Ctrl-b 
Különben én pl. azokat a progikat nem szeretem, amik mindenáron adatbázisokat akarnak építeni a képeimből, meg katalogizálni akarják. Megoldom azt magam. A Gwenview tökéletes képnéző (nekem), képet nyit, gombokkal lépked, jobb kattra lehet nyitni szerkesztőben vele.
@rt06 : Nekem bőven elegendő, mezei hobbifotósként. Különben is csak utómunkára használom, nem kifejezett képmódosítára.
Szerintem nagyon sok hasonszőrű fotós csak azért használ PS-t, mert csak azt ismeri, mint képmanipulálót, meg mert ahhoz vannak tutorialok. Meg mert mindenki azt használ.
(Más kérdés, hányan fizetik ki.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különben meg nagyon egyszerű a megoldás, Ctrl-b