Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
radeondash
csendes tag
Közben lehet találtam egy megoldást, a kamerán 4db vezeték van, egy piros fekete az áramellátáshoz és egy fehér sárga a videó ki és bemenetnek (gondolom OSD-hez). Na elvileg azt írják, ha nem használok OSD-t ezt a 2 kábelt (sárga, fehér) össze kell forrasztani. Kipróbálni még nem tudom, mert 2-ig dolgozom. Tapasztalat megosztás fényében jelentkezem majd a fejleményekkel

-
radeondash
csendes tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, gyorsan utána is jártam, ha az Eachine rotg01 probléma mentesen veszi az Eachine tx02 jelét akkor nem lehet probléma mert a tx02 is NTSC és a szóban forgó Turbowing is NTSC
-
radeondash
csendes tag
Elvileg külsőre minden rendeltetés szerűen működik, 2 sor led van rajta amivel a frekvenciát lehet változtatni, szépen világítanak, lehet őket léptetni és olyankor látszik is a vevőn, hogy a beállított tartományban van a jel.
Köszönöm a tippet, bánatom továbbítottam oda is.
Amúgy ebben az egész hobbiban a kínai csomagokra való várás a legnehezebb

-
radeondash
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, úgy érzem hazánkban még nagyon gyermekcipőben jár ez a whoop téma.
Jómagam egy furibee f36-al fertőződtem meg egy hónapja, hamar gyorsan rendeltem is plusz vázakat, motorokat, egy Eachine rotg01-es vevőt, hozzá egy értelmes antennát és egy Turbowing(Cyclops) 25mW 700TVL-es kamerát, szóval nagyjából mindent amivel érdemesebb elindulni a whoop szakadékba.Na most úgy fest a kamera nem működik amit küldtek, a vevő csatorna kereséskor szépen mutatja, hogy a beállított frekvencián kapja a jelet, rá is áll de ugyanúgy hangyaháborút közvetít. Gyanítom a VTX becsületesen végzi a dolgát csak nem kap videó jelet vagy kap videó jelet csak éppen nem bírja továbbküldeni. De az is lehet a vevővel van probléma.

Szóval egy olyan kérdésem lenne, hogy Győr-Moson-Sopron megyében van-e valaki akinek van FPV felszerelése tesztelés céljából.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest