- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem all szandekomban visszakoltozni . Tobb okbol sem. Egyik igen fontos dolog ilyen szempontbol az idojaras.... Es meg van par.
Meg ha esetleg ideiglenesen jobban is elnek a "banki szektorban megszokott" fizetesbol. Hozzateszem, meg Java/c++ fejlesztoi munka eseten sem nagyon lattam ismerosi korben netto 290nel nagyobb fizut. De ez nyom a latban alegkevesebbet...
-
tildy
nagyúr
Emlekszem arra, amikor te is szivtal lenn valahol videken , keves fizuert...
En itthon pl. nem kerestem annyit. Bejelentve meg foleg nem .Nomeg irod: "négy év tapasztalatom a szakmában (ebből kb. három évet MS-SQL-lel foglalkoztam), " Nos én mssqlt soha nem hasznaltam meg, nem is vagyok sql guru , bar tudok lekerdezeseket, inenr joinokokat, stb kesziteni , de adatbazist teljesen optimalizáaltra tervezni mar nem, vannak jobbak nalam. . Webfejleszto voltam vagyok es leszek. Olyan referenciakkal mint budapest airport, hirtv, vodafone alapitvany es most a National gallery. Angolom sem lett volna ra megfelelo. ergo en nem tudtam volna azt az allast megcsak megpalyazni sem.
Tudod miben merem a joletet? abban, hogy ha meg akarok venni valamit, akkor ne essen nehezemre, abban, hogy ne legyen kotve a kezem. Itthon volt.
-
tildy
nagyúr
Ebben a szakmaban, ami nekem van, itthon nekem nem sikerult netto 1000 fontot megkeresnem, sot sokaig meg 500-at sem. Errol ennyit. Az irod "bejelentve, minden faxni nélkül." , persze, ahogyan azt te gondolod, az en tapasztalatom mast mutat. De nyugodtan mutasd csak a netto 300-400 ezres itthoni fizukat, hatha megis megpalyazom... Mert nekem sokaig meg a fele sem sikerult.
Jelenleg kinti diplomas minimalbert kapok. De basszus itthon mikor lett volna htc desirem , pedig nem votl rossz fizum? Vagy mikor lett volna oakley szemcsim, vagy eredeti , megvasarolt windowsom?
Esmein nyelvtudasaval kb havi netto 2000-2500 fontot keresnek, lehet szamolgatni.
Mindeyek mellett, itthon nem kellett soha hasynalnom az angolom, es nem mondhatom azt sem, hogy itthon klfoldon elek, ami nekem viszont nagy almom volt.
Ezenkivul ott jobban erzem magam, itthon meg rengeteg dolog zavar ( mondhatnam balkan ami itt van) , ott mukodnek a dolgok, itt joval kevesbe, kinn nem ennyire szelsoseges az idojaras, itt meg majd meg halok. Lehet masnak MAgyarorszag megfelel, koszonom, en nem kerek belole.
Kinn tervezzuk az eletunket, ott szeretnenk elni. That country is my home, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest