- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az , hogy mely foldre szulettem... Az, hogy magyar vagyok, nem jelenti azt, hogy egy kozosseget kelljen ereznem olyan emberekkel, akik Magyarorszagot rosszabba, elhetetlenebbe teszik.
Az pedig, ha nem mondom ki, hogy pl. a mavon balkani allapotok uralkodnak, mennyivel er tobbet? Ha a piszokra azt mondod, hogy a csak maszat, meg nincs ott semmi, az ugyanugy piszok marad. Eleg szegyen, ha mar nem nevezheted neven a gyereket.
Aki ismer , tudja, mikor kijottem, es utana sem szoltam le Magyarorszagot, nem fikaztam stb, mint egyesek.
Bocsanat, hogy most meg mertem emliteni, hogy vannak olyan dolgok, amelyekben igy majd egy evnyi kijovetel utan hazamenve azt latom, balkani allapotok uralkodnak, es ezt benne elokent nem is vettem eszre.Az arcoskodas vadjara nem reagalok, esmein mar leirta azt, amit ezzel kapcsolatban gondolok.
Eleg szomoru az is, hogyha a szomszed kertje zoldebb/tisztabb ,es ezt valaki meg is meri emliteni, akkor mar olyan vetseget kovet el, ami alapjan az arcoskodas vadjat kapja.
En orulnek a legjobban, ha otthon is olyan korulmenyek lennenek, mind az orszagban, mind a fejekben, hogy ez fel sem merulne .
Es oszinten tisztelem az otthon maradottakat, hogy mindazt ami otthon van, elviselik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest