Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz danih #106 üzenetére

Az , hogy mely foldre szulettem... Az, hogy magyar vagyok, nem jelenti azt, hogy egy kozosseget kelljen ereznem olyan emberekkel, akik Magyarorszagot rosszabba, elhetetlenebbe teszik.

Az pedig, ha nem mondom ki, hogy pl. a mavon balkani allapotok uralkodnak, mennyivel er tobbet? Ha a piszokra azt mondod, hogy a csak maszat, meg nincs ott semmi, az ugyanugy piszok marad. Eleg szegyen, ha mar nem nevezheted neven a gyereket.

Aki ismer , tudja, mikor kijottem, es utana sem szoltam le Magyarorszagot, nem fikaztam stb, mint egyesek.
    Bocsanat, hogy most meg mertem emliteni, hogy vannak olyan dolgok, amelyekben igy majd egy evnyi kijovetel utan hazamenve azt latom, balkani allapotok uralkodnak, es ezt benne elokent nem is vettem eszre.

Az arcoskodas vadjara nem reagalok, esmein mar leirta azt, amit ezzel kapcsolatban gondolok.

Eleg szomoru az is, hogyha a szomszed kertje zoldebb/tisztabb ,es ezt valaki meg is meri emliteni, akkor mar olyan vetseget kovet el, ami alapjan az arcoskodas vadjat kapja.

En orulnek a legjobban, ha otthon is olyan korulmenyek lennenek, mind az orszagban, mind a fejekben, hogy ez fel sem merulne .

Es oszinten tisztelem az otthon maradottakat, hogy mindazt ami otthon van, elviselik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés