Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
Efelől tök 8, hogy újra van e indítva, mert már kielemeztük azt is, hogy előbb cseréljük le az adott eszközt, mintsemhogy bármiféle komplikációt észrevehessünk vagy létrejöhessen.
Én nem láttam olyan eszközt, melyen a Wi-Fi szünet nélkül tovább ment volna 3 hónapnál. Nincs bizonyítékom.
Van, aki itt azt állítja, hogy őneki tovább megy. Bizonyíték?A processzormagokat leírtam.
És de! MANAPSÁG (és azon a szón nagy a hangsúly) vannak előre meghatározott élettartamok a számítástechnika minden területén. Marketing z egész. Aki ezt a dolgot nem látja be, az tényleg vak.
Mivel nem tudok hirtelen linkekkel dobálózni, így mondjuk azt, hogy a tanult tudásom a saját teóriám.
Nem akarom senkire sem rákényszeríteni ezt a teóriát, de ha támadják, én megvédem!De kész röhej, hogy csak azért vannak támadások, mert nincs link..
Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek...De akkor vegyük teóriának! Ennyi! Szubjektív vélemény!
Kössetek már bele egy iskolai tanárba, hogy hol a link, vagy mivel támasztja alá 100%-ig, hogy a majmoktól származunk, vagy hogy miért pont ilyen az élet kialakulása!
Nekem pl nem bizonyította be a biosztanárom, hogy miért mozog és hogyan a zöldszemű-ostoros "ostora" -
Szerintem nemlétező logikával azok rendelkeznek, akik az utóbbi sok-sok kommentben még mindig folytatják azt, amit lezártam, de egyetlen eddig sokszor feltett kérdésemet közben meg nem válaszolják. Nem fogom ismételni magam, enyiszer nem, de látom, ti igen. Most is jött egy idézet, ami vagy már féltucatszor volt.
Én nem vagyok képes elhinni mindazt, hogy ti mindannyian tudjátok az összes tudásotok forrását.
A google-s témát is kielemeztük már, de te megint csak egy részletet emelsz ki belőle, holott tisztán és világosan ott van ugyanabban a válasz.
Szóval kinek nincs logikája?
Mindazoknak, akik folytatják és újra és újra beidézik ugyan azt a megválaszolt részletet.
De persze válasz sehol...Feltételezzük, hogy beküldök egy hiteles forrást mindarról, amiről beszéltem #74
Akkor ti itt mindannyian bocsánatot fogtok kérni tőlem?
-
Többféle szervizbe vittem és mindenhol ugyan ezt mondtál. Sajnálom, nincs róla számlám.
Párszor leírtam, hogy honnan van a tudásom és azt is, hogy nincs meg minden link.
Keress rá az elte képzési weboldalára, csodát fogsz látni.
Én nem mondtam, hogy biztos nekem van igazam, csak azt, nekem ez a tudásom, amit támogatok.
Ti jöttök az ellentétével és támadtok félmondatokkal.
Mintha diliházban lennék egyedüli normálisként.
Mert a normálisan megfogalmazott és eddig egy tucatszor feltett kérdésemre senki nem adott választ, érdekes...
Elfogadom, ha tévedek, de nem bizonyítottatok ti sem, hogy nektek higgyek, mint ahogyan ti sem hisztek nekem alátámasztások nélkül.
Csak támadni tudtok, de értelmességet produkálni..az itt felhalmazott kommentek alapján csak annyira vagyok maximum hülye, mint ti egyenként!
Olvasd át és láss te is!
Ne csak mutogass!Szálka-gerenda effektus, említettem már
-
-
-
... Nem voltam elég világos, igaz?
NEM A RENDSZER OMLIK ÖSSZE, NEM A RENDSZER MIATT AJÁNLOTT AZ ÚJRAINDÍTÁS!
Egy régebbi típusú gép kevésbé igényli ezt, de Quad-core-os meg Octa processzorok igénylik a pihenést!Mindenki úgy tesz, ahogy maga gondolja. Vagy elfogadja a felhasználó a jó tanácsot, vagy úgyis tapasztalja saját bőrén!
Csak nem mindegy, milyen árú készüléknél...Egyébként igen. Minden pihen benne.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új pc házak! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)