Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Aktív témák
- 

426os
őstag
Viszont jókat nevettem, amikor pedig mégis kommenteltem többnyire próbáltam követni a logikádat és megérteni azt. De be kellett látnom, hogy nem létező dolgot nem tudok követni, plusz azok az állítások, amiket felhoztál, nagyon messze állnak a valóságtól. Felületes mendemondákra alapozod az egész elképzelésedet az elektronikai eszközök működéséről és ahogy az ábra is mutatja, egyszerűen annyira nem vagy képben, hogy nem veszed észre mennyire nem.
Eléggé ingatag lábakon áll az Eltés előadásokra irányuló hivatkozásod is, meg a "nem emlékszem hol olvastam" indoklások is. Ezek számomra csak megerősítik azt, hogy igazából tényleg nem tudod miről beszélsz.
Plusz ahogy korábban is írták, ha te jössz egy állítással és mindenki más megkérdőjelezi azt, akkor nem a többségnek kell bizonyítani, hanem neked alátámasztani ész érvekkel, hivatkozásokkal és irodalommal azt, amiről beszélsz.
Plusz a hitelességed már akkor megkérdőjeleződött, amikor kijelentetted, hogy te jobban értesz az Androidhoz, mint a Google mérnökei. Ezen még mindig mosolygok. Ezt ki mondta? Vagy csak te gondolod? Nem akkor leszel egy témában expert, amikor te azt kijelented, hanem amikor a környezeted, illetve az adott témában szintén jártas emberek annak titulálnak (utóbbi nélkül nem ér). 
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
 - Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő