Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
426os
őstag
Az egész abból indult ki, hogy szerinted hetente 5 percre ki kell kapcsolni a készülékeket, én először erre próbáltam rávilágítani, hogy ez hülyeség. Még mindig nem láttunk indoklást, hogy miért kell ez, miért pont ennyi időre, csak saját magaddal próbálod magad igazolni. Én feldobtam még az elején, hogy jó szoftverrel rendelkező készüléket csak a hw miatt nem kell pihentetni, erre te kötötted az ebet a karóhoz, hogy de, a hw miatt kell az 5 perces kikapcsolás. Most megint visszatértünk oda, hogy a sw miatt kell az újraindítás.
Ráadásul a wifi elromlása és a nem újraindítás közötti kapcsolatot még mindig nem igazoltad, csak azt állítod, hogy te nem láttál még olyan készüléket, aminél működne 3 hónap után is a wifi. Itt a többség meg látott, sőt azt tartjuk normálisnak és megszokottnak, hogy nincs kapcsolat a wifi és az újraindítás hiánya között. Hol van a törvényszerűség akkor, amiről te beszéltél?
Az megvan egyébként, hogy a pl. szerverek sok évig (sőt vannak amik évtizedekig is) elmennek kikapcsolás és újraindítás nélkül?
Kezdem elveszteni a fonalat, de leginkább a motivációt, hogy vitatkozni próbáljak veled. Pedig a részletekbe még nem is kötöttem bele (amúgy nem sikerült kikezdhetetlenre hsz-ed, mert kb minden 2. mondatba bele lehetne kötni).
Na mindegy, kiszálltam, inkább csak olvasok, hátha másoknak több türelme van.Ja meg a magok működésének megborulását sem írtad még mindig le, hogy technikailag mi és miért is történik ilyenkor.
Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest