- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
mennyire közeljövőben?
egy ilyenen gondolkodom már egy ideje ebairsoft on nincs készleten csak várják...
-
Mcray
senior tag
Tervezek rendelni innen a közeljövőben: [link]
Annyira meg vagyok elégedve az első csomagukkal hogy mostantól csak innen akarok rendelni. Gyors és ezért a korrect csomagolásért nem sajnálom a pénzt amit postára kérnek.
Nézzetek körbe és ha van valami apróság ami kell szóljatok és mehetne így pénz arányosan. Ha nehéz cuccot akartok akkor meg súly arányosan, mert nekem kb 100 gramm a 4 alkatrész.
Köszi mégegyszer Thome és ClayMore!
-
ClayMore
aktív tag
átadtam amit köllött.
-
Thome
veterán
Nem volt megfelelő méretű dobozom, ebbe fért bele csak épphogy, aztán megpróbáltam jól lezárni, szerintem sikerült.
A csőtől féltem egy kicsit a cucc megérkezése előtt hogy hogyan fogom elküldeni, nehogy görbüljön, de a műanyag kis dobozkája megvédte, eszembe sem jutott, hogy ennek ilyen a tokja. -
ClayMore
aktív tag
megjött a csomag! hát jól becsomagoltad az biztos. le a shimmel előtted!
-
Anubiss
tag
Ha lesz még ilyen "akció" a jövőben akkor abban lehet én is benne lennék!
Nem tudom még, hogy mikor de ha lesz egy ilyen megmozdulás még, akkor tudnál értesíteni róla?
Előre is köszönet! -
Thome
veterán
Cuccost feladtam postára 12 óra környékén! Írj, ha odaért!
-
ClayMore
aktív tag
kezdenek elvonási tüneteim lenni. várom a cuccot naon!
mert csak akkor adom be vhova javításra ugyi a GB miatt ha már nálam van a prec cső h akkor azt is dobják be. és szombaton már játék van.
esélytelen, de a remény a remény...
kaptál nyomonkövetős kódot?
-
Thome
veterán
Megérkezett a pénz ClayMore és McRay kollégától is, most fogom leadni a rendelést!
Samus: Rendben, majd visszatérünk rá, mikor aktuális lesz!
-
-
-
Később is várható ilyesféle rendelés? Nagyobb érték is rendelhető? Nézegetem a rugós sniper puskákat (igazából egy fém M4 lenne jó, de baromi drága), olyan 25k értékben (~80€). Vám, ilyesmi?
-
Thome
veterán
Ha ilyen keveset rendelsz, pláne olyanból ami nem is ritka (konkrétan ez az OD molles tok az...
) akkor nem hozza vissza az árát. Végülis McRay-nek megéri, mert ő alkatrészeket nézett ki, aminek itthon húzósabb az ára -már ha lehet egyáltalán kapni-, ezért is rendeltem kapásból 65 Euroért, így spórolok a dolgon, mert itt Mo-n ezek horror-abb- áron vannak.
-
Thome
veterán
Ezazz, keverjük még egy kicsit azt a bizonyos valamit...
Akkor legyen 11 600, s majd McRay jön neked 500 pénzzel.
Egyébként még az ő pénze még nem ért ide (vagyis holnap fog), úgyhogy ha ma elutalod a pénzt ClayMore, akkor holnap reggel meg is rendelem a megrendelni való piros pisztolytokot és az hurkapálcikát.
-
-
Thome
veterán
Igen, ezt most megemlítve tényleg érdekes helyzetet hozott elő, mivel mindketten BP-iek voltatok, így megoldható lett volna a helyzet máshogy. Esetleg az megoldás lenne rá, hogy felezitek a Pk-t, s ClayMore kollégánál pihennének McRay cuccai. Ha ez McRay-nek is megfelelne.
-
ClayMore
aktív tag
ha mcray utazva veszi át az ő részét akkor a blföldi postaköli hirtelen csak engem terhel jól látom a helyzetet?
-
Mcray
senior tag
Én elutazom és nem leszek itthon ebben a hónapban. Emiatt én azt kérem, hogy Thome vigyázzon a csomagomra és érte megyek jövő hó elején (remélhetőleg) és átveszem személyesen Esztergomban. Általában péntek este szoktam anyumhoz utazni és vasárnap este jövök haza. Privátba kérlek add meg a címed Thome. A pénzt most utalom telebankkal. Reggel 8:30 után jová kell íródnia.
-
Thome
veterán
Na az a helyzet, hogy A paypal váltójában 1 euró 277 forintot kóstál. Tehát kevéssel számoltam...
A végösszeg ClayMore számára 10600ft lenne.
Amint McRay lírja hogy mi kell neki, és megfelel-e majd azon az áron amit mondok neki, adom a számlaszámot, s amint ideért a pénz, rendelem a cuccost meg.
-
ClayMore
aktív tag
hát szval lenne ez:
[link]meg ez:
egy g36c prec cső -
Thome
veterán
Tehát akkor jöjjenek a linkek most, ez lesz az éles rész, a többit számolom, és megy ki a csekk.
Jövőhét végefelé érkezik meg a csomag, szerda-csütörtök környékén, tehát jövőhét hétvégére már nálatok lenne a cucc ez biztos. Ám ha Csütörtökön megrendelném, már esélyes a hét közepe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged