Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nekem egyáltalán nem lóg túl az alaplapon, nem tudom, ez a képekből látszik-e. A Chieftec toronyban pedig még van hely bőven a táp és a hűtő teteje között.
Ami a vinyót illeti: jó ötlet, de barkácsolni kell hozzá, mivel a háznak már így is kivettem az egyik elemét, mivel a GTX-es kártya túl hosszú. Na most, alul nem tudom mivel felfogatni a vyinyót, csak akkor tudnám, ha ezt a házelemet be tudnám tenni, de nem lehet a videokártya miatt. Át kell még gondolni.
-
b.ricsi
csendes tag
hali,
én is épp most rendeltem egy ilyen hűtőt. Kérdésem az lenne hogy mennyire lóg túl az alaplapon felfelé (nekem is p5k-m van csak a táp eléggé közel van hozzá...) remélem befér hozzám is
egyébként meg ahogy a képeket nézegettem, azon gondolkodtam hogy vajon miért is nem rakod le a vinyót a ház aljába hisz akkor a meleg levegő amit az elötte lévő venti betol nem az északi hídra meg a procira menne
üdv -
szacsee
nagyúr
Magát a lamellát, talapzatot eladhatod az apróban, pl egy olyan házban, ahol nem nagy teljesítményű a proc, pl új cerka, tesco koró elmenne passzívban, ha a ház hátulján egy 12-es venit szívná el róla a meleg levegőt...
Minnyá megnézem nálam mennyi a proc ua. feszekkel, csak kiváncsiságból, ha érdekel leírom ide, vagy PM-be...
-
Superman
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hasonló, csak nagyobb valamivel. Nekem egyébként nem kellenek egyelőre a réz lamellák, meg a réz hűtőcsövek, a talapzat, csak a venti.
-
Superman
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Pedig éppen most akarom átalakítani a Zalman 9700-est házhűtővé.
Mivel eladni nem tudom.... -
raskolnikoff
őstag
jó cikk! ennyi ventitől már a ház is elszáll

a Q6600ra kíváncsi leszek, várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint tudod a venti már a házam kelléke.

Mivel eladni nem tudom....