Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
jó cikk! ennyi ventitől már a ház is elszáll
a Q6600ra kíváncsi leszek, várom.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Superman
nagyúr
válasz raskolnikoff #1 üzenetére
Pedig éppen most akarom átalakítani a Zalman 9700-est házhűtővé. Mivel eladni nem tudom....
-
raskolnikoff
őstag
de az nem olyan mint a 9500? nekem olyan volt és az a lapátok szélénél hűtötte a rézlamellákat meg középen a heatpipe-okat. azt jó szétszeded akkor ha házhűtés lesz...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Superman
nagyúr
válasz raskolnikoff #3 üzenetére
Hasonló, csak nagyobb valamivel. Nekem egyébként nem kellenek egyelőre a réz lamellák, meg a réz hűtőcsövek, a talapzat, csak a venti.
-
szacsee
nagyúr
Magát a lamellát, talapzatot eladhatod az apróban, pl egy olyan házban, ahol nem nagy teljesítményű a proc, pl új cerka, tesco koró elmenne passzívban, ha a ház hátulján egy 12-es venit szívná el róla a meleg levegőt...
Minnyá megnézem nálam mennyi a proc ua. feszekkel, csak kiváncsiságból, ha érdekel leírom ide, vagy PM-be... -
b.ricsi
csendes tag
hali,
én is épp most rendeltem egy ilyen hűtőt. Kérdésem az lenne hogy mennyire lóg túl az alaplapon felfelé (nekem is p5k-m van csak a táp eléggé közel van hozzá...) remélem befér hozzám isegyébként meg ahogy a képeket nézegettem, azon gondolkodtam hogy vajon miért is nem rakod le a vinyót a ház aljába hisz akkor a meleg levegő amit az elötte lévő venti betol nem az északi hídra meg a procira menne
üdvhttp://b_ricsi.extra.hu
-
Superman
nagyúr
Nekem egyáltalán nem lóg túl az alaplapon, nem tudom, ez a képekből látszik-e. A Chieftec toronyban pedig még van hely bőven a táp és a hűtő teteje között.
Ami a vinyót illeti: jó ötlet, de barkácsolni kell hozzá, mivel a háznak már így is kivettem az egyik elemét, mivel a GTX-es kártya túl hosszú. Na most, alul nem tudom mivel felfogatni a vyinyót, csak akkor tudnám, ha ezt a házelemet be tudnám tenni, de nem lehet a videokártya miatt. Át kell még gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Itt az új LOGOUT!
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titan, 100% akku, garancia!
- AZTECH MM PRO 16III PNP - ISA hangkártya - csere is
- Új Dell 13 Latitude 7340 WUXGA IPS i7-1365U 5.2Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad 9th 64GB WiFi Space Gray, 7 CIKLUS, Apple Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen