Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvás? Ha nem tudsz aludni, nem vagy eléggé kiütve

Én olvasni szoktam Főleg ha valami nem szórakoztatót (nyelvkönyv, vagy hírek), akkor hamar elelszik az ember. De egy jobb nap után eldőlök és alszok
Mondjuk egy ilyen családi krízis után jóhogy jobban fel van húzva az ember.
Még az szokott lenni, hogy hazaesek, és ugyanúgy nem tudok semmit se kezdeni, mert valójában le vagyok merülve; tehát ilyenkor el kell menni aludni, mert anélkül ugyanúgy nem lesz semmi. Kicsivel tovább fent lehet maradni pl., és akkor kevesebb az elvesztett idő, de legalább van esélyed valamelyik feladatot kilőni.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó hát ilyen esetben nem kell meglepődni hogy nem tudsz aludni, tavasszal egyik szülőmet agyvérzés gyanújaval vittük kórházba. Hosszú hetek voltak...
És ilyenkor persze , hogy enni se eszik úgy az ember.
Próbálj ki valami shaket, hogy legyen azért valami, bevitel.
A 40 fok sem segít , ami néha van mostanság.
-
TheLázs
tag
A probléma a "túlszaladós napokkal" van, legalábbis nálam.
Meg fogom írni részletesen a sztorit, de egyelőre röviden: vasárnap/hétfőn volt egy kisebb családi krízis, a barátnőm anyukája mániás pszichózisba csúszott. Nyilván mivel nagyon jó érzés az állapot, senkinek nem akarta elfogadni, hogy beteg, az orvosoknak sem. Kényszerbeutaltuk, hiszen ön- és közveszélyes.
A napok hosszúak és stresszesek voltak, de hétfőn sikerült jó helyre beadni. Azóta nem tudtam magam összeszedni, és már csütörtök van. Nem alszom, nem tudok megnyugodni. Ez kimeríti a tartalékaimat, ami tovább rontja a figyelmemet, amivel még könnyebben hanyagolom el saját magamat. Ez ördögi kör, nem olyan könnyű kitörni belőle. Bármilyen relaxáció ha segít is, nem oldja meg, hogy nem ettem, nem ittam rendesen, nem mozogtam, stb. Segít, de elképesztően keveset.
-
tDr1v3r
veterán
Alváshoz nekem tökre bejött hogy podcastet hallgatok. Benyomom hogy epizód végén lekapcsoljon, addig meg elvonja a figyelmemet - kicsit olyan mint amikor tévénézés közben tudna elaludni az ember.
Barátnőm fehérzajra szokott elaludni.
-
Graphics
Jómunkásember
Az alvás előtti rituáléhoz én javaslom a relaxációt, tudom ez most így nem mond semmit, de autogén terápia során találkoztam vele, és később a jógán ugyanezzel.
Nekem nagyon sokat segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Windows 11
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő