Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz200
csendes tag
válasz
Forestal
üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a problémám, nagyon hosszú ideig kerestem rá választ/megoldást de nem találtam :/ Gyanús, hogy RAM probléma, mert azthiszem memória-hozzáférési kódok szerepelnek a hibaüzenetben ha belenézel abba az üznetbe, amit a Microsoftnak akar küldeni a rendszer, és sok-sok dll fájl neve, mind a The Hellhez, mind a Windowshoz tartozók. Sosem tudtam megbizonyosodni róla sajnos hogy RAM probléma-e. Mindenestre eltűnt, mikor lecseréltem a gépem, de a fájlokat érintetlenül hagytam ( a vinyó is átkerült az új masinába
). Szerzintem érdemes lenne kipróbálnod, hogy egyszerre csak egy RAM kártyát hagysz a gépben, és végigpróbálgatod hogy kidob-e (amennyiben több egységed van) vagy ha csak egy, akkor kérj kölcsön egyet valakitől és próbáld ki azzal, aztán írd le a tapasztalatod mindenképpen, mert én is kíváncsi vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szerzintem érdemes lenne kipróbálnod, hogy egyszerre csak egy RAM kártyát hagysz a gépben, és végigpróbálgatod hogy kidob-e (amennyiben több egységed van) vagy ha csak egy, akkor kérj kölcsön egyet valakitől és próbáld ki azzal, aztán írd le a tapasztalatod mindenképpen, mert én is kíváncsi vagyok