- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
South Velen #6 üzenetére
Régen én is írogattam verseket, persze korántsem profi szinten, csak a páromnak vagy a magam szórakoztatására. Aztán ez abbamaradt hosszú időre, mert csak úgy hipp-hopp nem megy, mindig kell valami, ami megihlet, mindig kell egy múzsa. De most ismét belém csapott a villám.
Köszönöm
-
The DJ
addikt
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Persze, hogy nem túl nagy az irodalmi értéke, egy 5 perc alatt a semmiből összehozott mondatkötegnek nehéz is olyan többletet adni, ami mindenkihez szól. Nem is ilyen célból született.
Inkább magamtól és magamnak írtam, tükrözi az éppen aktuális hangulatomat és lelki állapotomat. Ha valaki igazán jól ismer, akkor tud olvasni a sorok között és tudja mi mit jelent. Másoknak pedig csak néhány egymás után vetett szó 3x négy sorban. De hát ez nem is akar több lenni ennél
-
The DJ
addikt
Köszönöm srácok
Az utolsó sort direkt hagytam nyitva, épp ez benne a szép, hogy ahány ember, annyi befejezés. Lehet arra várni, hogy azt mondja: "Szeretlek", vagy "Csak veled..." de akár az is tökéletesen passzol oda, hogy: "Ég veled...". Legyen bármelyik befejezés is, mindkettő véget vet a várakozásnak és a vágyakozásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged