- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
South Velen #6 üzenetére
Régen én is írogattam verseket, persze korántsem profi szinten, csak a páromnak vagy a magam szórakoztatására. Aztán ez abbamaradt hosszú időre, mert csak úgy hipp-hopp nem megy, mindig kell valami, ami megihlet, mindig kell egy múzsa. De most ismét belém csapott a villám.
Köszönöm
-
South Velen
addikt
Én csakis ezen a módon tudok verset írni. Előre eltervezni nem jó, erőlködés szülné az egész költeményt. Öt éve volt mániám és kedvenc időtöltésem a versírás, sajnos a PC miatt felhagytam ezzel.
A vershez pedig gratulálok, nagyon szép. -
The DJ
addikt
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Persze, hogy nem túl nagy az irodalmi értéke, egy 5 perc alatt a semmiből összehozott mondatkötegnek nehéz is olyan többletet adni, ami mindenkihez szól. Nem is ilyen célból született.
Inkább magamtól és magamnak írtam, tükrözi az éppen aktuális hangulatomat és lelki állapotomat. Ha valaki igazán jól ismer, akkor tud olvasni a sorok között és tudja mi mit jelent. Másoknak pedig csak néhány egymás után vetett szó 3x négy sorban. De hát ez nem is akar több lenni ennél
-
Crystalheart
őstag
Nos, érdekes, a rögtönzéshez gratula, én nem tudok verset írni egyáltalán, pedig író volnék, vagy mi.
Viszont a rímek - bocs - nem túl jók, finoman szólva, így irodalmi értéken sem éppen nagy. Ragrímek többnyire, népdalokba és néhány egyéb dalszövegbe valók.
-
The DJ
addikt
Köszönöm srácok
Az utolsó sort direkt hagytam nyitva, épp ez benne a szép, hogy ahány ember, annyi befejezés. Lehet arra várni, hogy azt mondja: "Szeretlek", vagy "Csak veled..." de akár az is tökéletesen passzol oda, hogy: "Ég veled...". Legyen bármelyik befejezés is, mindkettő véget vet a várakozásnak és a vágyakozásnak.
-
eddie17
addikt
Várni, várni várni, míg azt mondod: ..." Szeretlek.
Ez így tök jó lenne a végéreÉs még szerintem illik is bele.
-
Z-o-t-y
tag
Tetszik nagyon, grat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged