- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2361 üzenetére
Igen sokan meg azt mondják hogy a 2300as utángyártott annyit bír mint az alap gyári... feleslegesen meg senki nem dobna ki mondjuk 3ezret sem.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2276 üzenetére
Ez így igaz és én se fizetnék érte.
Jut eszembe...A jukeboxból indítva is próbáltam egy-két rádió adót.Abban a progiban van jónéhány cím stílusokra osztva. -
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2274 üzenetére
Igen!
Böngészőbe egyszer próbáltam netrádiót hallgatni.Vagy nem élt épp az adó,vagy nem volt jó a cím.Tudtommal meg kellene nyitnia a netes adókat.Gondolom a tv-ket is.
Adatforgalmat akkor is kell fizetni,ha RP-be írod a címet.Tehát nem teljesen ingyenes.Szerintem...
Ha csak nem 2k-d van. -
tothbe
addikt
válasz
mobilos9999 #2246 üzenetére
nem vodások vagytok te meg nike_ véletlenül? Mert a t-s meg a pannonosban alapból a menüben ott egy Mobile TV menüpont. Eltéveszteni sem lehet, mert egy böszme nagy TV az ikonja is.
-
attisx
addikt
válasz
A t-zones wap oldalán keresd...
-
nike_
addikt
válasz
Ezt én se tudom hol van...
-
semmiho
tag
válasz
mobilos9999 #2233 üzenetére
Bizonyos feltételek teljesülése mellett lehet, a szolgáltató egy ideje teszteli már. 3G-n túl HSDPA kapcsolat szükséges hozzá.
T-Mobile-lal van "tapasztalatom" (minimális). Pár hónapja, kísérleti jelleggel teljesen ingyenesen (!) elérhető volt pár népszerű adó. Mobile-TV ikonra oké a menüben, csatlakozott 1-2mp alatt, kész. A telefon bal felső sarkában a 3G felirat ilyenkor átváltott - emlékeim szerint - 3.5G-re. Bp. II. és XII. ker.-ben szaggatásmentesen működött. Azóta már előfizethető ez a szolgáltatás. Nem olcsó. Sőt...
(Hivatalos Vodafone/T-Mobile/AH sajtóközlemény itt. TV-csatornák és díjak itt (T-Mobile).) -
bajnokpityu
félisten
válasz
mobilos9999 #2186 üzenetére
nem én vok egyetlen ilyen hibával,akkor most háborút inditasz mindenki ellen,akinek csinálja?
mindenki elküldesz,h csak ilyen idiótákkal legyen tele a PH?2 hónapos reg, 70HSZ alatt nem sikerült észrevenned,h a PHn ez a bunkózás nem szokás?még ha igazad is lenne... -
Loretto
veterán
válasz
mobilos9999 #2186 üzenetére
Személyeskedést legközelebb tempbannal jutalmazom. Ha gond van szólj nekünk, intézkedünk, de ez tudod mit indít el.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mobilos9999 #2174 üzenetére
ujonnan gyárilag a mostaniakban mind ki van kapcsolva.ráadásul az h nem tudod használni az telódat,az a te bajod,kár másra fogni...
valamint ilyenkor nem spéci karakterenként 60-al csökken,hanem összesen minden ilyen SMS. -
user01
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2168 üzenetére
Csökkentett karakterkódolást kell beállítani, és akkor nem unicode kódolásban küldi a karaktereket.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mobilos9999 #2168 üzenetére
minden npokiánál?nekem uccsó 4 telóm nokia volt,egyikben sem ez volt a alapbeállitás...
egyébként karakterkódolásnak hivják,és állitható.és nem általánosságban ékezetes betűre igaz,inkább csak Í Ű és Ú re a mondatodból.de pl az á vagy é miatt nem vált át kompatibilis katekterkódolásra. -
bajnokpityu
félisten
válasz
mobilos9999 #2144 üzenetére
rendszerszintű a hiba,szal más proggi sem oldaná meg.
egyszerűen anniy,hogy pl most szombaton 8. volt.vasárnap kapcsolom az ébresztőt,és akkor vettem észre,hogy "ma" szombat 8. van.namost mivel az ébresztő munkanapokon ébreszt,nem minden nap,ezért 2x aludtam már el hétfőn.
mind a 3 alkalommal amikor ilyet csinált szombat után szombat volt. -
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2144 üzenetére
Szerintem az alapkijelzőn általános üzemmódban.De én sem tudom pontosan mi ez a hiba,mert nem használom ezt a profilt,így nincs is a kijelzőn a dátum.Naptár helyett pedig a Papyrust használom ott pedig nincs hiba lehetőség.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2095 üzenetére
Rendeltetését tekintve,igen.A többi a júzeren múlik
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2055 üzenetére
Valóban nem mondtad.Csak manapság már nem igazán gondolkodik az ember vonalasban,ha hívásról van szó.Nekem pl csak néhány ismimnek van vezetékes.
De a megoldás életképes lehet.Előbb-utóbb a voip is "kifejlődi" magát. -
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2053 üzenetére
Jaa... hát ez így eddig is volt. Engem az érdekelt volna, ha mobilt is lehetett volna ingyen hivni. Na mindegy, attól másnak még biztos jó lehet.
http://www.voipcheap.com/en/sms.html
http://www.voipwise.com/
http://www.12voip.com/Ezeken az oldlakon lehet ingyen regisztrálni amúgy, aztán minimum 10 (azt hiszem) dollárt kell feltölteni, aztán mehet a free hívás vezetékesre...
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #2038 üzenetére
Ezért adatforgalmi díjat ugye kell fizetni?
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2043 üzenetére
Ez adatforgalmas cucc?
Ja!Ha valami warez dolog,akkor csak óvatosan a fórum szabályok miatt! -
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #2038 üzenetére
És ez az okosság publikus?
-
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #1992 üzenetére
Engem érdekel, csak nem értek hozzá, hogy lehet megcsinálni.
Ha esetleg rájöttél és megosztanád a módszeredet, azt megköszönném. -
mobilos9999
csendes tag
válasz
mobilos9999 #1987 üzenetére
Ez korlátlan számú ingyenes smst is jelenthetne, ha jó megoldást találunk. Lehet, hogy lenne valami minimális havi vagy féléves díj, pl 10 dollár, de azt hiszem, megérnek ennyit az ingyenes hívások és smsek, amit kényelmesen, mobilról intézhetünk. A fring program elvileg kész bármilyen SIP kezelésére proxyval. Ebből ki lehetne indulni.
-
sztikac
őstag
válasz
mobilos9999 #1982 üzenetére
"És akinek erős aksi kell, biztos láttátok már a hirdetésem a 2300mAhról. Elég tuti."
Az. Jó kis tuti védőelektronika nélküli kínai akksi ami jó esetben akár a ráírt kapacitás felét is tudja hozni. Gondolom tudod hogy a dupla kapacitás törvényszerűen (majdnem) dupla mérettel jár.
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1982 üzenetére
2300?
Azzal kímélőben vagy 3 hétig elmenne. Kipróbáltam, ha nem nyúlok hozzá, akkor megy 1 hétig.
-
amargo
addikt
válasz
mobilos9999 #1921 üzenetére
Inkább segítek aztán elgondolkozhatsz.
"Kiváltképp,hogy írom:ilyet használok.Ez van a telóm on."
Az "Ez" betű nem hiába Piros és nem hiába link, mert pontosan arra mutat, ahol vette és hogy mennyiért. -
semmiho
tag
válasz
mobilos9999 #1918 üzenetére
Semmi bonyolultra ne gondolj! Például létezik ilyen (régi TC, wcmd_hun.lng, részet):
5910="&Fájl"
5911="Me&gnyitás..."
5912="Kö&vetkezõ fájl"
Üzenetszámokhoz rendelünk egy-egy szövegelemet, és attól függően nyitja meg az adott nyelvű állományt szoftverünk, hogy épp milyen nyelven lépünk be stb. Angol nyelven az 5910="&File" szöveg szerepel, ergo a kóddal szinkronizált a nyelvi elemek kezelése - innen a szinkronfordítás kifejezés (de én nem mappát írtam, hanem fájlt).Gépi kód esetén ez a fájl a kód befordításkor kerülhet például a futtatandó fájlba; ilyennel is találkoztam már, mikrovezérelt ipari folyamatirányításnál. Persze ahány ámításteknikus, annyi kifejezés, annyi variáns. Én úgy tizenpár éve még Clipper és Pascal alatt csináltam ilyeneket, de az utóbbi években is akadt rá példa, például SAP R/3 alatt - persze utóbbi esetén egészen máshogy olyan az olyan.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1897 üzenetére
Azért mert még nem láttál olyat,létezhet,nem?
Kiváltképp,hogy írom:ilyet használok.Ez van a telóm on. -
Ricardo
titán
válasz
mobilos9999 #1873 üzenetére
Azért nem elhanyagolható hogy az E51-ben nem csak műanyagot használtak fel, elvileg az akkuja is erősebb (gyakorlatban nem tudom mit jelent)
Szerintem a gombkiosztása is jobb (több dolgot lehet egy gombnyomásra elérni) , és elegánsabb is az E51.
Ez viszont nem ide illik -
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1873 üzenetére
Igen, de csak 5 ezerrel drágább. Azt mondják, így megéri. (előfizetéssel nem kártyásan)
-
Kickass
őstag
válasz
mobilos9999 #1782 üzenetére
te vagy az én emberem, milyen adaptert használsz hozzá?
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1799 üzenetére
Gondolom tapasztalatból beszélsz,de ez nem jelenti feltétlenül azt,hogy a kari mérete a ludas.Nekem a 3650 is produkált ilyen hibát 32es karival,viszont 128assal ment.A 6600 is meghalt a 256os alatt,míg másnak vitte az 512est is.Igaz itt egy kariformat segített,de a 32es kukás lett.
-
user01
aktív tag
válasz
mobilos9999 #1789 üzenetére
Egy-két esetből nem lehet általánosítani!
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1789 üzenetére
Nekem remélem a Kingstonnal meni fog.
-
Nordik
őstag
válasz
Cáfolom én is!
Kingston memóriakártyával használom a telefont és tökéletesen kezeli, soha nem lassul be.
-
user01
aktív tag
válasz
TakeMS memóriakártyákkal hibásan működik, lelassul, vagy el sem indul a telefon.
Na ezt kifejezetten cáfolom! Hat hónapig TakeMS kártyával használtam a telót (míg el nem adtam), és tökéletesen, lassulás nélkül működött. Nem utolsó sorban a TakeMS kártyákra a Speedshop pl. 5 év garanciát ad, gondolom, nem véletlenül.
-
sztikac
őstag
válasz
mobilos9999 #1767 üzenetére
Huh, hát elég elvetemült ötlet telefonról torrentezni... Azokat a fájlokat amik nem akarnak lejönni szerintem próbáld ki pc-n is. Ha ott lejön akkor lehet a hibát tovább keresni.
de én inkább egy nagyobb mem. kártyát javasolnék amit otthon megtöltesz (már a négy Gb-os kártyák is megfizethetőek szvsz.), gondolom annyira hosszú utakra nem jársz hogy ez ne legyen elég.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mobilos9999 #1747 üzenetére
eddig minden helyen bele tudtam pakolni a kártyát fizetés előtt.persze mind ment..
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1743 üzenetére
Igen, elvileg. E51-ekben már 4 GB-os kártya is van, és nem lassul be egyáltalán.
hbalu: Na ne hülyéskedj már!
A K750i kihangosítva nagyon halk. Gondolom te is suliban használod, ordíttatod, jóhogy nem hallani, nekem is alig. Ha pedig fülhallgatóval, úgy meg mindegy, úgyis kizárja a külső zajt nagyjából, nem?
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1739 üzenetére
A Sandisk honlapján láttam.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1653 üzenetére
Mert az EDGE már szélessáv,így képes az online audio és video tartalmak lejátszására/vételére.Ebbe beletartozik a skype is.
Info -
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1649 üzenetére
Dettó!Itt sincs 3G.Valami webkamera néző progit láttam már a nokiaprogramokon.
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1649 üzenetére
Én még nem csináltam ilyet vele. Itt csak EDGE van, 3G sincs.
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1636 üzenetére
Vegyél bele Kingstont vagy Sandisket.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1636 üzenetére
Nekem pont a Nokia kártya nem jött be,anno,a 3650nél.2 nap után kuka lett.Azóta nem is volt ilyen márka a telóimban.Szerintem nem márkafüggő az eseted.Hibás volt a kari.Lehet egy format elég lett volna.
Skypra passz.Van több ilyen progi.Próbálkozz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest