Új hozzászólás Aktív témák

• mobilos9999

csendes tag

válasz nike_ #1871 üzenetére

az e51 és a Nokia 6120 két szinte teljesen azonos telefon. Még a külsejük is hasonló, az e51 picit nagyobb, de vékonyabb. Szerintem kényelmesebb tartású és szebb a 6120. Az e51en van infra, szerintem nagyon kevesen vannak, akiknél ez nyom a latban. Nekem nem oszt nem szoroz. Valamennyivel több az e51 belső memóriája. Amióta rájöttem, hogy szinte minden alkalmazást lehet mem kártyára is telepíteni, az enyém belső memóriája is bőven elég. Bár ez nem haszontalan, mégsem kell több belső memo. Főleg hogy ugyanakkora kártyát képesek kezelni.
    A wifi esetleg néha hasznos lehet, bár amennyi ingyenes hotspot ma Magyarországon található, sőt annyi sem, mert mindjárt a fele sem igaz (pl t-pont, burgerking) nem nagyon lehet hasznát venni, legfeljebb otthon vagy a cégnél ha van router, de ott ki ülne neki telefonnal wifizni?
    Elkezdtem használni az spodcast nevű rádiórovat előfizetési progit, ami arra való, hogy bejelölhetek egy listából nekem tetsző rádióműsorokat és könnyen letölthetem vele az új részeket.
    Az egyszer már letöltött részeket pedig akárhányszor meghallgathatom újra, nem kell megint letölteni. Na erre tudnám néha használni az ingyenes wifi hotspotokat (de nem nagyon vannak).
    Magyarul túl sokat ez sem nyom a latban. A haszna nullára tart. Talán majd 3-5 év múlva.
    Magyarul az infra, wifi és a kicsivel nagyobb belső memória nem nagy számok.
    NINCSEN SEMMI MÁS KÜLÖNBSÉG.

Valaki szerint a fémborítás az egyetlen előnye az e51nek. Hajlok elhinni a dolgot. Mondjuk a külföldi gyártású Nokia 6120 nem gyűjti az ujjlenyomatokat, de az itthoni rendesen gyűjtötte. De ha leejted vagy rosszul bánsz vele, a fémborítás sem védi meg az e51et a tönkremeneteltől. Ha lecserélném a szép kis telefonomat drága pénzért egy másikra, én valódi előrelépést várnék, mint pl Nokia N95 (5mp kamera). Tartok tőle, hogy az e51 csalódást okozna, mert a 3 darab plusz funkciójának semmi hasznát nem venném.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés