- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Extratel
csendes tag
Hali !
Egy kis INFO-t szeretnék kérni. Visszaolvasgattam, de nem derült ki számomra, hogy használja vki a telóját NAVI-programmal?
Esetleg pár tipp/elrettentő példa, miért jó/nem jó...
Ha van konkrét progi amit ajánlotok, azt megköszönöm
-
Sonja
nagyúr
Lenne egy fontos kérdésem! Nálam a "Megvilágítás ideje" 15 másodpercre van állítva, ez eddig rendben is van, de! Ha játékot indítok el, akkor is lekapcsolja a világítást!
Nem lehet valahogy erről lebeszélni azaz, ha alkalmazás van elindítva, akkor ezt hagyja figyelmen kívül?!
Vagy valami ötlet ennek áthidalására?
-
Sonja
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem a hozzá adott (HS-47) fülessel, mert annak mélyhangjai nem nagyon vannak.
Kultúrált cuccal (pl. Sennheiser CX300) viszont meglepően jól szól!
-
-Roland-
csendes tag
Sziasztok! Már ott tartok, hogy meg akarom venni ezt a telót, de lenne egy kérdésem: mennyire alkalmas ez a telefon zenehallgatásra? Értem úgy, hogy hogy szól kihangosítva, és fülessel?
-
Sonja
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Lenne rögtön is egy kérdésem. Ébresztésre nem a beépített Jelzés-t használom, mivel munkanapnak nem lehet csak hétfőtől-péntekig beállítani, én pedig szombaton is ugyan akkor kelek. Nem gond, használom a Handy Alarm programot, ahol én állítom össze a munkanapokat, így ez megoldva. Viszont! Az ébresztési hang nagyon halk és sehogy nem bírtam feljebb venni, akkor is halkan ébreszt.
A programtól ilyen vagy csak valami beállítást nem vettem észre?
Igaz, így is felébredtem (eddig), de jobban szeretném, ha hangosan ordibálná, hogy "Most addig idegesítelek, amíg fel nem kelsz!" (ez az ébresztő mp3-am).
-
Sonja
nagyúr
Sziasztok!
Szombaton én is vettem egy 6120 Classic-ot!
Az első Nokia telefonom és mindjárt egy Symbian oprendszerrel ellátott darabot szerettem volna venni. A telefon kezelése pofon egyszerű és rengeteg dolgot lehet állítani benne (amit nem, azt megoldottam külön progival
), nem utolsó sorban nekem a kinézete is nagyon tetszik!
Mindössze 2 negatívumot tudok felsorolni. Az első az akkumulátor idő. Tudom, majd csak többszöri (2-3) feltöltésre nyeri el a végső kapacitását, de eddig nagyon gyengének tűnik.
Én olyan 3 napot adok neki működés szempontjából (csak GSM hálózat, 50%-os fényerő [ezt nem vagyok hajlandó lejjebb venni], éjszaka is be van kapcsolva), de majd meglátjuk.
A másik pedig a billentyűzet! Rettenetesen össze vannak "sűrítve" a gombok, rossz/szórt a nyomáspontjuk és valami förtelmes műanyagból készült mindegyik!
Ráadásul nyikorognak a gombok.
Egyszerűen szégyen azért ez az anyagválasztás, függetlenül attól, hogy ez a legolcsóbb Symbian-os készülék (ha minden igaz
), ami nekem azért így is egy kisebb vagyon volt. A hátlap mozgása nálam nem jött elő (még?!
), remélem ezután se fog (kopp-kopp). A készülék vodás és a 3.70-es soft van rajta (nincs is újabb hozzá a PC szerint), de semmi rendellenes működést nem tapasztaltam, pedig jóformán mindent kipróbáltam rajta (a GPS és WAP-on kívül)!
Egyébként ez a szignózás egy jó nagy ökörség...
-
Davs
tag
Persze, elofizetésre vennem, itt Szlovákiában, átszámítva a k530i 7Ft-be kerul, a 6120 pedig 4900-ba. Tehát mindegy. Amúgy van olyan valami a k530i-ben, ami a 6120-ban nincs?Kezdek egyre jobban a nokia fele kacsingatni:-D
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia #2368 üzenetére
Gondolom van pénze mindkettőre, ha megkérdezte...
-
aero.
veterán
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz
-
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2361 üzenetére
Igen sokan meg azt mondják hogy a 2300as utángyártott annyit bír mint az alap gyári... feleslegesen meg senki nem dobna ki mondjuk 3ezret sem.
-
Davs
tag
Hy!
Lenne egy kérdésem, amire már nagyjából tudom is a választ: mi a jobb? Egy 6120c vagy egy SE k530i? -
hbalu
tag
Segítene valaki?Folyton szarakodik az asphalt 2 3d!ez s60v3as verzió szal nem azal van a baj symbianra is tervezték de sokkal jobb mint a 3 mert a 3 javás és a grafikája pocsék a 2nek visoznt nagyon jó! akinek ilyen telója van segítene hogy neki is ilyen problémák vannak vele?
pls segítsetek! -
philoxenia
MODERÁTOR
Megjelent az OperaMini 4.1 beta. Hír
-
-
Pajoz
őstag
válasz
philoxenia #2353 üzenetére
Ja...játszani nem nagyon szoktam rajta,de van elég logikai és hasonló játék rá.
Egyébként nagggyon jó vétel volt 7k-ért a teló! -
Pajoz
őstag
válasz
philoxenia #2353 üzenetére
Net80-hoz mindenekelőtt a módosított opera minit rakd fel.Szuper és takarékosabb,mint a gyári böngésző.
A beépített fájlkezelő sok mindent nem mutat meg és funkciói is messze elmaradnak az X-plore mögött. -
amargo
addikt
válasz
philoxenia #2345 üzenetére
Konkrétan mit keresel, mert ez elég tágfogalom, amit tudni szeretnél? Mert így első blikre nokia maps-ot tuti nem találsz winre. Adatbázis kezelőt sem hiszem, hogy írtak volna rá, de elehet már ide is átportolták. Jobb lenne, ha tudnád mit szeretnél, mert sokat lehet találgatni..
szerk:Jahh hogy játékok kellenek, hááát ez inkább pda, a teleón játszani lehet, de zongora újak kellenek hozzá.
Igaz nekem majdnem kiváltotta a PDA-m a teló sok lemondással együtt. -
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából azért vettem meg, mert most mindössze 23k -ért megkaptam, amiből csak 7k -t kellett kifizetnem, a net 80-ból is elengedik az első három hónapot.
Azt tudom, hogy jó teló, gyors, symbianos, ezért vettem meg. Most ki kell találnom, hogy netezésen kívül mire is tudom használni. Játszani a méretek miatt telefonon nemigen szeretek, de logikai, nem sebességfüggő játékokkal esetleg érdemes próbálkozni.
A saját böngészőjét próbáltam csak eddig, de ott sok fájl nem látszik, vagy csak én nem találom? -
hbalu
tag
Csősztök!Ilyen telefonom van nekem is és van egysymbianra készült játék az asphalt 2 3D! a baj az, hogy folyton befagy, a háttérkép jön ki folytatódik a játék aztán megint háttérkép stb.! mindenkinek van baja ezzel a játékkal vagy csaknekem?tudnátok ebbe segíteni? Előre is kösz!
-
Pajoz
őstag
válasz
philoxenia #2350 üzenetére
Hát...nem tudom pontosan mik lehetnek azok?De,ha már említed a fájlokat,fájlböngészőt az Xploret ajánlom.Ha még nincs fent.
Az rtf spec win fájl ha jól tudom.Azért nem nyitja meg.Az office cuccokkal elboldogul a teló.
Egyébként mire akarod használni a telót? -
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából sok progi nem kellene, de úgy tudom van egy-két csemege ami csak Symre van.
Nokiaprogramokon ismerős vagyok, 6233-ra sok játékot találtam.Csak még azt nem tudom mire lenne érdemes használni a telót az internetezésen kívül.Textben olvashatók a szövegek jól, de rtf-ben nem ismerte fel a fájlt. Erre van például progi, vagy alakítgassam a fájlokat át mindig? Igazából még csak ismerkedem a telóval. A fájlböngészője sem olyan mint a winé, vagy az s40-es 6233-é volt.
-
Pajoz
őstag
válasz
philoxenia #2345 üzenetére
Szívesen segítenék ebben a progi dologban,de sajna gőzöm sincs milyen cuccok vannak winre
Két lehetőséget látok,így hirtelen:1.olyan emberke tud segíteni akinek volt/van mindkét készüléke.2 a nokiaprogramokon a letöltések alatt rákeresel a V3,vagy 9.1,9.2 keresőszavakra és megnézed mi a kínálat. -
Szabest
tag
Amugy most hol lehet hozzájutni legolcsóbban???
Várok pár ötletet köszi előre is!
-
Kickass
őstag
válasz
philoxenia #2343 üzenetére
ami Symbianon megy az WinMobilon nem, mivel ez Symbianos nyilván nem tudsz rá WinMobilos progit rakni, már ha jól értelmeztem a gondolatmenetet
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nemrég vettem egy ilyen telót, magenta net 80 -al. Kérdésem volna:
Mit érdemes fölrakni rá, úgy, hogy PDA-m már van i-go-val, tehát ami csak Symbianon megy WinMobilon nem, ezen a telón meg igen ? -
Szabest
tag
-
Szabest
tag
Hali!
Most tervezem egy ilyen teló vásárlását én is!
Olvasgattam itt a tulajdonosok véleményét...egész tettszetős kis teló...
nah de itt irta vki hogy navigációra is használja...garmin dolog az hogy működik?? elárulja valaki?? előre is köszi a választ csáó
-
amargo
addikt
Már meg volt nekem is, nekem ami szembe ötlött, hogy valamiért szarul építette fel a kapcsolatot és megnyeklet menet közben, ami szintén elég zavaró volt.. Lehet, marad az iGO..
Tényleg nem tud valaki, valakit, akinek kellene egy PDA? Navira is tökéletes szép nagy kijelzővel
-
tothbe
addikt
Nem tudom ki használja még rajtam kivül navigációra is a telót, de aki igen, és a garmin-nal nyomja, az ha lehet ne frissitsen a 80-asra. tapasztalat alapján mondom, mert nálam a 60-assal szinte tökéletes volt a hely, most meg elcsúszott és késik elég sokat, ráadásul a nokiaprog-on javasolt módszerek sem segitenek, mert nem lassú a navi, hanem konstans módon rak odébb kicsivel. (Mondjuk szerencsére nem 500m, mint a 20-as verzió volt anno, de menet közben azért észrevehetö, föleg, hogy a hang meg jó).
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia #2330 üzenetére
Jajjajaj gondoltam hogy ilyesmi lesz
-
Pajoz
őstag
válasz
philoxenia #2330 üzenetére
Nekem is ilyen sejtésem volt
De,akkor kicsit félreértelmezte a dolgot!Mert itt nem a tanúsítványok kezeléséről,hanem épp azok megkerüléséről és a fájlok hozzáféréséről van szó. -
ttt1
őstag
Olvastam a logouton a symbian 9.2-esröl ,hogy a tanusitványokat érdekesen kezeli.Tapasztalat ?Ténylwg sok alkalmazást nem lehet felrakni (pl nokiaprogramok oldalról?).
-
amargo
addikt
válasz
Kickass #2325 üzenetére
Bocsánat, én nézhettem be és Pajzol írt csak a felvétel rögzítésének hosszáról(a memórián) Te meg, hogy bírná is e addig a telefon akkumlátor. Minden esetre én arra gondoltam, hogy közben tudod tölteni és tudnál rá bőven 12 órát rögzíteni. De szerintem 1 töltéssel is bírna közel ennyit rögzíteni.
-
válasz
Kickass #2325 üzenetére
Csavarhatjuk még ezt a 12 óra vs. 12 perc dolgot...
Mi van, ha mondjuk, a töltőn kezd el videózni, felvesz pl. 3 órányi anyagot, azután elmegy az állatkertbe, videózik még 6 órát (lemerülés ellen használja a kurblis/napelemes töltőt), majd, miután hazaérkezett, még rögzít 3 órát...
A lehetőségek tárháza végtelen...
-
Kickass
őstag
látom elbeszélünk egymás mellett, én az akksi teljesitőképességéről beszélek, tehát arról h bírná-e, Pajoz kollega tért ki egy kis technikai finomkodásra. Másrészről h bírná? fenntebb irtam az enyémet mivel sikerült kb 10 óra alatt kinyírni, bár lehet a tiedben egy mikroatomerőmű működik. Harmadrészről hány embert láttál kirándulás közben vagy állatkertben telefont tölteni?
szövegértelmezés rulez
-
KisBundi
őstag
Nem tud valaki előlapot (elég csak a plexi) a telóhoz?
-
aero.
veterán
memória kártyáról jut eszembe, pcsuite meg adatátvitel módban mindent enged, de ha kiveszem a karit és berakom a gépbe ( SD adapterrel ) akkor azt írja, hogy írásvédett, se másolni, se törölni, se átnevezni, se formázni nem lehet... mikor megvettem a kártíát akkor még jó volt, de olyan 1 hét elteltével ez lett, és nem tudom miért
-
-
dante3
addikt
Most vettem egy ilyen telót, eddig még nem volt symbianos készülékem, és lenne egy kérdésem! Miért írja ki sok alkalmazás telepítésénél, hogy lejárt tanusítvány! Mit kell tenni, szoftvert kell frissíteni?
-
Pajoz
őstag
válasz
I-S-T-I #2302 üzenetére
Üdv!
A navigyűrű nekem is szinte teljesen lekopott már.Nem tudom cserélik-e gariban?Meg kell érdeklődni...
A hátlap mozgásra lejjebb találsz két megoldást is.
Ez a tömegtelefon jelenség tényleg kezd jellemző lenni.Sokan az alacsony ár miatt megveszik,miközben gőzük sincs (és nem is lesz) a készülég képességeiről.roliika
Itt találsz néhány lámpa progit.Válogass!
link -
roliika
csendes tag
Sziasztok!
Elemlámpa progit tudtok? Spotonnal próbálkoztam, nem szereti. S60 v3 ra kéne valami.
-
I-S-T-I
tag
Hi mindenkinek!
December óta nekem is egy ilyen telefonom van.
nagyon tetszik, küldsőre se csúnya de azért vannak hibái!
például a navigációs gyűrű v mi festéke nekem már szinte teljesen lekopottígy nagyon csúnya... (ezt javíthatják Gariban?) a gombok rendben vannak ezen kívül, igaz elég nagy tappancsom van elbírnék egy kicsit nagyobb gombokat
és persze a hátlap nálam is elég laza sajnos.a telefonnal ezeken kívül megvagyok elégedve az aksi is viszonylag jól bírja (2 naponta szoktam tölteni de akkor még nincs teljesen lemerülve) és persze Symbian
ami szerintem egy nagyon jól testreszabható, használható kis oprendszer.
eszembe jutott még 1 negatívum... vagyis nem negatívum csak kicsit zavaró tud lenni, hogy kezd tömegtelefon lenni (amin nem csodálkozom
) és egyre több ismimnek van ilyen telója...
szal csak enni lenne a kis észrevételem
-
Pityke76
csendes tag
Közben megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest