- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
-
tomsics
senior tag
válasz
BlackLamb #2895 üzenetére
1. letöltöd a szignózni kivánt progit
2. megnyitod ezt az oldalt: https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do
3. itt beírod az első sorba az IMEI számodat, amit a *#06#-tel tudsz megnézni a telefonodon
4. a következő sorba beírod az email címed.
5. az utolsó sorba pedig betallózod a progit amit szignózni akarsz és a Capability information select all
6. lent beírod a biztonsági kódot, kipipálod a legal agreementet és send
7. Ezek után csak a programtól függ, hogy lehet-e ezzel módszerrel szignózni vagy nem. Ha lehet akkor fogsz kapni egy emailt a megadott címre és ott rákattinttasz a linkre
8. ezek után kapsz egy második emailt amiben adnak egy másik linket, amiben le tudod tölteni a szignózott progit. -
BlackLamb
tag
Van akinek sikerült már feltenni a telefonjára a landscape pro programot? Én próbálkoztam vele csak minden verziónál tanúsítványhibára hivatkozva leáll
Ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönöm
-
máyköl
veterán
Császtok! Énis ilyen telót szeretnék. Ti megvagytok vele elégedve? gyors?
-
KisBundi
őstag
válasz
Viktor0610 #2885 üzenetére
Én is ezt gondoltam...
-
-
KisBundi
őstag
Időközben megoldódott és a srác korrekt módon küld egy másikat. Persze a régit vissza kell küldenem na, de ez legyen a legkevesebb.
-
KisBundi
őstag
válasz
Viktor0610 #2882 üzenetére
Előrre utaltam, de a feladó megbízható volt. Írtam neki de még nem válaszolt.
-
-
KisBundi
őstag
Valaki nem tud olcsón LCD kijelzőt a telefonba. Nekem sajnos összetört és rendeltem egyet a vaterán 5500FT-ért az egyik sráctól, de mire ideért addigra az is összetört a nem megfelelő csomagolás miatt.
-
Jadro
veterán
Na egyelőre nem ápdételek, mert a windózom nem szereti a telót. Hardvergondot jelez és megszakítja a felismerést.
Asszonyén okés, de most lusta vagyok feltenni oda is az updatert.
Harmadik fagyásom is megvolt. Rájöttem hogy nem is fagyás, csak a képrnyő vált sötétbe. Világítása van csak sötét. Hívható vagyok, tudok hívni, ki tudom kapcsolni, de nem látok semmit. Érdekes.
-
Pajoz
őstag
Mert szolgáltatói a telefon szoftvere és ezekre nincs új.Ha ezzel 0546342 a product code-dal kesered az 5.11est adja legújabbnak.
Otthoni telefonszoftver frissites -
Jadro
veterán
válasz
Viktor0610 #2872 üzenetére
Ez elég viccesen azt írja hogy a T-s készülékemhez a legújabb sw verzió a 03.83-as. Ehhez képest 04.21-es van rajta.
Mivel péntek óta (ekkor kaptam) már kétszer halálbafagyta magát, gondoltam utánajárok van-e frissebb verzió. Nem lettem okosabb.
-
lupol
csendes tag
valaki tud seg. nekem h honnan lehet uj szoftvert letolni
pl. honlap es meik a legfrissebb -
chop
őstag
Sikerult leejteni a telefon es nem az elolaprol, nem is a hatlaprol, hanem a ketto kozotti reszrol pattant le a muanyag. Ki tudom ezt cserelni vagy kenytelen leszek igy egyuttelni a teloval?...
-
lupol
csendes tag
Valaki tud segíteni hangfal hibában
mert id.elmegy a hang és ilykor újar kell inditani így újból jó lesz -
Pajoz
őstag
válasz
KisBundi #2851 üzenetére
Ha minden igaz carbide UI a neve
és témaszerkesztő.
Viccen kívül...
Tudtommal nincs ilyen progi.Rákerestem a nokiaprogramokon a "háttér" és "teljes" szavakra,de csak háttérkép cserélő progikat dobott ki.Ezek meg nem hiszem.hogy fullba rakják ki a képet.
De keress rá te is,hátha...
Vannak átlátszó hátterű képek,amik majdnem olyanok,mint a teljes képernyős hátterek.Próbálkozz ilyenekkel,vagy csinálj pl gimppel. -
_ak_
addikt
Akinek sikerült vistás gépről bt-n keresztül neteznie 6120c-n, az jelentkezzen!
-
Jadro
veterán
válasz
partymaci #2855 üzenetére
beállítások/tel.beáll./általános/testreszabás/készenléti állapot. Ebben a pontban mindent meg tudsz változtatni amit kérdeztél.
Most kaptam én is egy ilyen kicsikét, cég megdobott vele. E50-ről tértem át. Frankó a HSDPA. Csak úgy süvít.
A többi kb ugyanaz. Ja nem. Ez az ujjlenyomatgyűjtő burkolat ez azért elég érdekes. Szinte csak ránéztem és már tele is volt tapicskolva. Mindegy, zsebben nem látszik. Érzem én hogy azért jól elleszünk.
-
partymaci
aktív tag
üdv
egy kis segitsegre lenne szuksegem, komoly lepest tettem nokia3100rol valtottam 6120ra minden okes szep meg jo viszont arra meg nemsikerult rajonnom hogy hogyan lehet a alapertelmezett kepernyon a fenti menü ikonjait valamint a bal és jobb also menüpontot variálni -
_ak_
addikt
válasz
Viktor0610 #2853 üzenetére
Akkor pl a Belkin usb bt is widcomm drivert használ (ami amúgy az xp és a vista is alapból) csak módosítva van többé-kevésbé? Tehát azért nem működik a belkin bt-m a bl driverrel, mert az a másik típusba tartozik, ergo a widcomm-os a belkin, tehát belkin driver le és a widcomm tisztán fel a tuti.
Thx az infót, vmivel máris tisztább a kép.
-
Amennyire tudom, a Bluetooth-csatlakozókat két féle driverrel szállítják. Vagy Bluesoleil félével vagy Widcomm típusúval. Utóbbiról nincs Google kép találat, mert ez az Intézőbe épül be.
-
_ak_
addikt
Hihetetlen!
mRouter (v3.1) 80072741-es error-ját sehogy nem tudom megkerül. nem egy fórumon néztem körbe egy esetleges megoldásért, de sehol nem írnak semmit erre a problémára.Viszont időközben felmerült bennem egy pár kérdés. Sok helyen emlegetík a Widcomm ill. a BlueSoleil drivereket. Ezek h működnek? Vagyis ittvan a 6120c-m és vettem hozzá egy ilyen Belkin bt-t. Feltettem a legújabb nokia Pc Suite-ot és a vistás belkin drivert. Erre jönnek h a bt netet widcomm vagy bluesoleil driverekkel csinálták meg.
Akkor szedjem le a belkin drivert és helyébe csak a widcommot telepítsem?
Mosta belkin és az utána feltelepített widcomm driver van fönt, ami amúgy semmiben nem jelentkezett, azon kívűl, h az eszközkezelőben a bt-re nyomtam egy driver frissítést és egy újabbat talált (az is belkines, de h miért?)A bluesoleilt meg még elindítani sem tudtam. Feltelepült gond nélkül, de nem tudja bekapcsolni a bt device-t, mert nincs. kb ennyit közöl velem és kész.
A driveres problémákon felül a dial up modem beállítása is eltér egy kicsit a vistában, az xphez képest, bár ezt még valahogy ki tudnám trükközni.
Ha valakinek sikerült s60v3-as telóra netet varázsolnia bt-n keresztül egy vistás gépről, az dobhatna egy linket, h melyik leírás alapján csinálta.
-
KisBundi
őstag
Nem tudjátok mi annak a szoftvernek a neve ami meg tudja azt csinálni hogy a háttérkép a képernyő teljes felületén látszik?
-
chop
őstag
Na, meg ezt megkerdezem, bar erzem, hogy eselytelen a dolog: letezik olyan program, amivel mondjuk a PDF file-okat normalisan be lehet tordelni, hogy telefonon is lehessen emberi sebesseggel olvasni azokat?...
-
Pajoz
őstag
Elvileg mindent törölnie kéne.Valami gebasz történt.Sőt!Ha jól tudom a 7370 után a tel visszaáll angol nyelvre.
Az 5.11 firmware újítása egy kis bt kapcs javítás,2 új téma,meg valami eszközkezelés javítása.Szóval nem sok minden.
A szolgáltatói szoftverek másabbak,mint a függetlenek.Az új szoftokat pedig az utóbbiakra hozzák ki.Ezért vannak eltérő számok és product cod-ok. -
chop
őstag
Hat, ez fura, megvolt a *#7370#, de a nevek, uzenetek, meg minden megmaradt. Sot, a beallitasok is. Akkor konkretan ez mit torol?
-
chop
őstag
Az uj firmware (5.xx) tud valami lenyeges dologgal tobbet, hogy megerje frissiteni ra? Plane, ha olyan product code-om van, amire a legujabb firmware a 3.70-es...amugy ezt nagyon nem ertem: ugyanaz a telefon, akkor hogy lehet rajuk total kulonbozo szoftver?...
-
chop
őstag
De gondolom egy olyat tudok csinalni, hogy PC Suite-tal atmentek mindent gepre, formazom a telot es a memokartya es aztan visszatoltom, ami kell, igaz?
Tudtok ajanlani valami zenelejatszot, ami keszenletbe kapcsolva sem zarja be magat? Leszedtem a FIVN Playert, de ha lezar a billentyu, akkor megszunik a zene... Jukebox nem igazan jon be, olyan kene, amin a kepernyon csak a playlist van mas engem nem igazan erdekel
Koszi
-
-
-
chop
őstag
Na, meg egy kerdesem van: ha belovom az e-mail letoltest, akkor ennek az elszamolasa is adatforgalom alapon megy? Tehat letoltok 120 kB-ot es azt szamoljak el. Gondolom csak igy tortenhet. Masik: torolnem az e-mailt a telorol, erre irja, hogy "Az uzenet fejlece a telefonban marad!". Ki lehet ezt takaritani valahogy?
Koszi.
-
Pajoz
őstag
Igen lehet.Beütöd a *#737# kódot mintha telszámot hívnál.Ezután kéri a biztkódot,ami gyárilag 12345.Ez gyári alaphelyzetbe állítja a telót.Vagy teló kikapcs.Majd egyszerren nyomni a * 3 zöld gombot és a bekapcsot.Ez teljesen leformázza a telót.
De mindenekelőtt indítsd újra,vagy kapcsold ki a telót és utána próbáld újra törölni.
Egyébként,ha hozzáférsz a C/privat mappa tartalmához,akkor az 10003a3f\import\apps\NonNative\Resource és a 102033E6 mappakból tudod törölni a cuccot. -
chop
őstag
Hali!
Felraktam a telora a Snake III-at, de nem akar elindulni, erre mikor torolnem, akkor "Eltavolitas sikertelen!". Mit lehet ezzel kezdeni? Amugy van valamilyen modszer, amivel a telefonmemoriat lehetne resetelni?
Koszi.
-
ttt1
őstag
Pl ez alapján?
-
ttt1
őstag
És olyan application amivel pl a cpu sebességét lehetne állitani ?
-
ttt1
őstag
Nem tud vki olyan progit, amelyik usbröl töltené a telót?6600-hoz volt ilyen
-
_ak_
addikt
Meg próbáltam netre csatlakozni a Hiisi Suite v1.6.3-al, de amikor kiválasztom, h bluetothon keresztül csatlakozzon, akkor Packet Data Connection not available üzenetet kapom. Esetleg valakinek erre egy tippje?
-
Pajoz
őstag
A napijegy és a 2ezres havi előfizus is teljes (na,jó!majdnem teljes) net hozzáférést biztosít.Gépen mérve 3G alatt 1.2Mbit letöltési sebességet mértem.Igaz csak egy teszt erejéig próbáltam géppel,sok bitet zabál.Telón csak edge-n használom a 100 megas csomagot,amit te is említész,mert a 3G igen szívja az akksit.
Itt bővebben olvashatsz olvashatsz a kábelnet-teló megosztásáról. -
_ak_
addikt
Nem szó szerint ingyen, csak, nahh. A pannonnál ugye vagy elkezdek netezni és a mobilon és hó végén eladom a gépen, h kifizessem a számlát, vagy napijegyet váltok és 10mbot le netezhetek vagy előfizetek havi 2k-ért én nagyon olcsó lesz a forgalom. nade ez wap vagy ez a pannon internet vagy egy másik típusú csatlakozás? milyen sebességgel? Teszem azt buszozás közben ircelni akarok, akkor mik a lehetőségek? Az a baj, h alapvetően nem vagyok tisztába a helyzettel, soha nem követtem nyomon még a wapot sem. a mobilnet meg már egy másik sztori.
Per pillanat viszont az érdekel.-e, h a szélessávú kábel netemet, meg tudom-e osztani a mobilommal. Pl ha egy progit akarok frissíteni.
-
_ak_
addikt
Nem lehet valahogy gépen keresztül "ingyen" netezni mobilról, vagy visszafelé nem megoldható a kapcsolat?
-
ko_éa
csendes tag
nokia 6120 classic y-browser milyen beállításokkal tudom megnézni a rejtett fájlokat?
-
melcsy26
csendes tag
Valaki tudna nekem erre a készükre egy működő zseblámpa progit?
-
Minekután ez valószínűleg valami kínai utángyártott gagyi akkumulátor lehet, én nem vennék ilyet...
Indok még az is, hogy nekem volt hasonló minőségű, nagyobb kapacitású akkumulátor a 3310-emhez, sokkal hamarabb (pár hónap alatt) megadta magát, mint a gyári, a készenléti idő jelentősen visszaesett.
-
ttt1
őstag
Ill még 1 kérdés láttam van 2500 mah aksi ehhez a telóhoz olyanba érdemes beruházni?
-
ttt1
őstag
És létezik olyan progi ami pl 30(lehet 24 is) fps-el vesz fel videót , illetve a felbontást nem lehet növelni?Gondolom cpu elbirná..
-
ttt1
őstag
Az uj softon is müxik a no szignos trükk ?
Mert ha nem akkor inkább hagyom a régt fent
-
Pajoz
őstag
-
Nordik
őstag
Örültem, hogy segíthettem.
Ennél a billentyűkombinációnál nem fog semmit kiírni, csak kéri szépen a PIN-t, viszont az egész telefon resetelődik. De ilyenkor tényleg minden törlődik a telefonból(névjegyek, üzenetek minden). Egyszóval mintha először kapcsolnád be a telefont.
-
aero.
veterán
-
Nordik
őstag
A telónak kikéne írnia, h milyen módba akarsz csatlakozni. Szoft. frissítésnél PC Suite módban kell.
Próbáld meg h mikor kikapcsolt állapotban van a teló, akkor megnyomod egyszerre a zöld * és 3-as billentyűkombinációt, ezeket nyomva tartod addig amíg a PIN kódot nem kéri, és így kapcsolod be a telót.
Product Code nálam: 0546342 (EURO3)(MAGYAR) Én inkább erre írnám át.
Bár mostmár nembiztos, hogy fog sikerülni.
-
aero.
veterán
megcsináltam ezt, akku ki, be teló indít ( csak a töltésig, nem kapcsoltam be, amúgyis megállna a hogy nem indul ) laptopot restart nokia softw. updater start, elindítja a keresést, bedugoma telót usb-be de nem találja meg
... amúgy nem is jelez a gép semmit, mert ahhoz ki kéne választani, hogy milyen módba csatlakozunk nem? amúgy milyen formatra gondoltál? nem hiszem, hogy működne a fene vigye el mostanság semmi nem siekrül.
itt találtam: http://www.nokia-n73-e50.com/szoftverfrissites_nokia_nsu_2.html, és a kory24 féle ( 0552878 ) product code-ot használtam
-
Nordik
őstag
-
Pajoz
őstag
Csináld meg újra a frissítest az alábbiak szerint:
"Ha bármilyen külső ok folytán sikertelen lesz a frissítés (áramszünet, a számítógép váratlan újraindulása, fagyása stb.) kevés az esély, hogy otthoni körülmények között újból működésre bírjuk a készülékünket. Egy dolgot viszont megpróbálhatunk.
Teendők:
- leveszed a telefont az USB-ről, kiveszem az akkumulátort pár másodpercre majd visszarakom a készülékbe és csatlakoztatom a töltőt.
- bekapcsolom a telefont
- ÚJRAINDÍTOD A SZÁMÍTÓGÉPET!!! ÉS ELINDÍTOD AZ NSU PROGRAMOT.
- MIUTÁN ELKEZDI KERESNI A KÉSZÜLÉKET A PROGRAM(NSU) CSATLAKOZTATOD A TELEFONT AZ USB PORTRA.
megjegyzés: csak akkor csatlakoztassuk a készüléket ha már keresi a program (NSU)előbb semmi esetre sem.
- A NSU FEL FOGJA ISMERNI SZABVÁNYOS BB5 ESZKÖZNEK ÉS FEL FOGJA AJÁLLANI AZ ÚJRATELEPÍTÉS LEHETŐSÉGÉT.
- Ha szerencsénk van ismét felkerül rá a szoftver, sikertelen telepítés esetén sajnos marad a szerviz."
Forrás:Nokiaprogramok.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest