Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Gabesz87 #1066 üzenetére

Nekem egy harmony touch-om van, előtte egy harmony 700-asom volt, van már 4 év tapasztalatom, ha ezzel történik valami, akkor a következő is harmony lesz. SAok eszközzel használtam már, de ilyenbe nem futottam bele, ennek elég egyszerű oka van. Mivel minden eszközben más a távirányítás kódja, ilyenre szinte nem lesz esély sem, mint ahogy egy samsung tv nem viszi semmilyen gombkombinációban a pioneer erősítőt, úgy nem lesz átjárható az út az LG tv és a sony cd játszó között sem.

Sőt, a jobb harmnoyknál ( az enyém pl érintőképernyős, színes lcd kijelzős) létezik egy olyan funkció, hogy activity. Ez arra jó, hogy akkor is azt érezd, hogy egy táv van a kezedben, mikor tényleg egy táv van a kezedben. Rányomok a tévézés activityre, ekkor bekapcsolja az erősítőt, és átteszi a tv/sat bemenetre, bekapcsolja a műholdvevőmet, és bekapcsolja a projektort.

Ezt még talán tudja akármelyik, de a lényeg most jön.

Ha filmezni akarok, akkor bekapcsolja az erődítőt, és átrakja a BD bemenetre, bekapcsolja a blu ray lejátszót, és bekapcsolja a projektort, de ami igazán tuti, hogy a vezérlőgombokkal a blu ray lejátszót irányítom, a hangerőgombbal viszont az erősítőt vezérlem, (mivel az 5.1-es hang lekeverés nélkül megy HDMI-n az erősítőbe, a blu ray-en hangerőszabályzás sincs.

Emellett minden eszköz bekapcsolásakor lehet bemenetet választani, külön gombokat, funkciókat hozzáadni, az lcd-n a funkciósorrendet változtatni, de a háttérképet is le tudom sajátra cserélni, automatán, vagy gyerekzárra is tehetem a távot, stb stb stb...

Persze ez az 50K fölötti kategória, de hidd el, megéri, mindent visz, előre lekeresheted a különleges cuccokat is a logitech adatbázisban, ha nem lenne benne, akkor meg a saját távjáról feltanítod.

• Degeczi

nagyúr

válasz Gabesz87 #1066 üzenetére

Hogyan tudná már kiküszöbölni? Ehhez magán az eszközön (TV, erősítő) kellene változtatni...
    Egyetlen esély, ha ismer az adott készülék más parancsot is az összeakadó helyett, és azt alkalmazni - de ennek kicsi a valószínűsége (bár szerencsére az összeakadásé is. Nagyon, nagyon ritka lehet)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés