- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legszuro56
csendes tag
Szevasztok!
Az lenne a gondom,hogy egy tavaly októberi vásárlású, WD7500BPKX HDD a ma reggeli indításnál alig akarta betölteni az op.rendszert,és azt is hiányosan.Újraindítás után a chkdsk képernyő jelentkezett,hagytam,az ellenőrzést,aminek eredményeként egy rakás hibát talált.Mikor végzett újraindult,de megint a chkdisk képernyő jött be,és megint ellenőrizte a HDD állapotát. Ezt megcsinálta háromszor,mikor végre elindult a windows.
Hard Disk Sentinel 65 % -s kondíciót,és 56 gyenge szektort jelzett,de pár újraindítás után,ez a szám felment 59 -re.
Lemez ,gyors öntesztet nem tudja végig csinálni mert a vége előtt megáll:Sikertelen,olvasó egység hiba miatt.
Illetve a vége előtt megáll,és nem lép tovább.
Az egyik napról a másikra bekövetkező látványos,65 %-ra történő kondíció romlás,illetve a lemez hardveres öntesztje miatt, garanciális cserére gondoltam,de mint korábban olvastam,ez nem olyan egyszerű történet.
Mit tanácsoltok,szerintetek mit kellene még leellenőrizni,illetve hogyan tudnám a garanciát záros határ időn belül érvényesíteni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest