- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
InfiniteReality #2226 üzenetére
A winyó hűtése teljesen megfelelő, a házhűtés kialakításával sincs semmi probléma. Átlag 32 fokosak, ezért is zártam ki a túlmelegedés problémáját. A tápegységem állapota meg szerintem kifogástalan, legalábbis ami a kondikat illeti, az biztos. Egyedül a venti kerregett egyszer (sok a por, aztán hiába takarítom gyakran), de a csapágyolaj megoldotta a problémát, azóta is kussol. Mellesleg egy Gigabyte Superb 460-nak még bőven bírnia kellene a gép fogyasztását, és ez sem egy utolsó trutyi táp (amúgy 2 és fél éves). Ezért is gyanakodtam, hogy esetleg valami az új alaplapon (mondjuk egy sata csati) érintkezési hibás... de feltettem az új verziót, azóta nem problémázik, ha minden igaz, valós értékeket mutat (100/100).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest