- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
liksoft #2061 üzenetére
Olvasom, és próbálom megérteni amit mondasz. DE! Az autó egy meglehetősen analóg eszköz Nagyon is vannak hibái, kopásai, amik bizonyos szint alatt nem veszélyeztetik az utas biztonságot. De egy wincsi "szerintem" bipolárisabb világ. Van szektor ami jó, és hibátlan adatot ad vissza, olyat mint ami rá lett bízva. A hibásak, meg rosszak, miáltal nem azokat kapom vissza ami rájuk lett töltve. Biztos a háttérben itt is történik kielemzés, javítás, annak kiértékelése, de a végeredmény egy (vagy sok) hibás szektor (hibás, tehát rossz, nem megbízható) Ha a tartalékok eltűnnek, akkor az egész vincsi nem megbízható kategória "hangsúlyozóm szerintem"
Az pedig, hogy a hibát a táp okozza e tök mindegy (az is garis, lévén ez egy külső eszköz. A táppal együtt vettem, Sőt a kábel is. Tuningolni, meg mit lehet egy külső winyón? Ütésre, magas hőre van a SMART-ban megfelelő opció. (azok nem mutatnak semmi különöset, lévén tényleg talán 2x lett hozzájuk nyúlva. Gondolom több mindenre van, olyanra is amit én bizonyosan nem tudok.
A lényeg (amit nem is értek igazán) hogy a 0% kondíciós HDD, ami nem enged a lemezhez írni semmit az el kellett, hogy érje a garanciális csere szintjét. És az, hogy olvasáskor (amikor lementem)akkor ez az érték szépen felkozmetikázódik olyan szintre, hogy nem csere jogosult. Ha elkezdek írni rá akkor romlik az érték. Most addig írogassam, amíg megint 0%-os lesz??Bocsi a kiszaladásért, de még engem bas..ak le, hogy mit keresek itt ezzel a wincsivel, mikor semmi baja. Hiába lobogtattam a képeket a 0%-rol, nem számít, mert most éppen 44%-os és az még nem ad indokot a cserére. Abba már nem is mennék bele, hogy 7 naptári nap alatt hogy tudott 21nap 3 órát öregedni, míg ott volt. Nem hoztam el, mert kissé felbosszantottak. Hétvégéig majd meglátjuk mi lesz,
Bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest