Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdsentinel #1781 üzenetére
Megsasoltam és igen működik, bezártam majd újraindítottam a HDS-t és most már azt írja, hogy Letiltva.
(Akkor csak egy kicsit késtem el a javaslatommal)
A TRIM-el az a gond, hogy a mai napig az a helyzet, ha x user meghallja, hogy TRIM, akkor automatikusan adattörléshez kapcsolja, kizárólag. Persze a TRIM ennél lényegesen több, nem véletlenül szolgáltatás, ha úgy tetszik a TRIM maga az OS. Egy hivatalos, 2009-es MS blogban ez olvasható (többek közt) a TRIM-ről
"Windows 7 requests the Trim operation for more than just file delete operations. The Trim operation is fully integrated with partition- and volume-level commands like Format and Delete, with file system commands relating to truncate and compression, and with the System Restore (aka Volume Snapshot) feature."
Azt hiszem így már egyértelmű, hogy miért lehetnek(és vannak) alkalmazások, amik nem kompatibilisek a TRIM szolgáltatással.
Elnézést az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest