Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
A cikk után most végigolvastam a fórumot is és pár hozzászólásom nekem is lenne:
- Lekopogom, nekem eddig nagyon beváltak a Seagate winyók, halkak és leálláskor nem dobják ki a fejet mint a Maxtorok.
- Az üzemidő értékekben nem nagyon hiszek, mert az csak abban az esetben lehet jó ha végig pl. egy gépben volt a winyó bekapcsolt működő S.M.A.R.T. -al, ez meg egy több éves winyónál nem valószínű.
- Akinek több winyója van egy gépbe, javaslom próbálja diagnosztizálni őket külön külön is, hátha más értékeket kap. Sőt valami eltérés biztosan lesz, de ha túl nagy akkor a diagnosztikai program elhasalt valamin.
- Ez a hőfokmánia egyre érdekesebb. Tudom egyre jobban melegednek a procik, vga-k, és hdd-k, és egyre kifinomultabb diagnosztikai progik és rendszerek vannak, de emlékszem régen, nem foglalkoztunk semmi ilyennel. Összeraktuk a gépet, és ment. Nem kaptunk szívinfarktust, ha a proci hőfoka a tálcán felment 60 fok fölé, mert nem volt ilyen és nem is érdekelt, de működött. Kérdezem, most ennek tényleg ekkora jelentősége van és régen voltunk baromira felelőtlenek, vagy paranojás lett a világ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő