Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

A cikk után most végigolvastam a fórumot is és pár hozzászólásom nekem is lenne:
    - Lekopogom, nekem eddig nagyon beváltak a Seagate winyók, halkak és leálláskor nem dobják ki a fejet mint a Maxtorok.
    - Az üzemidő értékekben nem nagyon hiszek, mert az csak abban az esetben lehet jó ha végig pl. egy gépben volt a winyó bekapcsolt működő S.M.A.R.T. -al, ez meg egy több éves winyónál nem valószínű.
    - Akinek több winyója van egy gépbe, javaslom próbálja diagnosztizálni őket külön külön is, hátha más értékeket kap. Sőt valami eltérés biztosan lesz, de ha túl nagy akkor a diagnosztikai program elhasalt valamin.
    - Ez a hőfokmánia egyre érdekesebb. Tudom egyre jobban melegednek a procik, vga-k, és hdd-k, és egyre kifinomultabb diagnosztikai progik és rendszerek vannak, de emlékszem régen, nem foglalkoztunk semmi ilyennel. Összeraktuk a gépet, és ment. Nem kaptunk szívinfarktust, ha a proci hőfoka a tálcán felment 60 fok fölé, mert nem volt ilyen és nem is érdekelt, de működött. Kérdezem, most ennek tényleg ekkora jelentősége van és régen voltunk baromira felelőtlenek, vagy paranojás lett a világ?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés