- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
általánosban 2 tesitanárunk volt, egyívásúak: két rohadt mocsok szadista inkvizítor.
...gondoltuk akkor.
csak később jöttem rá (s remélem a többi is, aki annak idején velem együtt sipákolt), hogy az ifjúság az ő kezük közül erősebben, ügyesebben, formásabban jött ki.
kis iskola, mégis az atletika csapat tagjai rendre megverték városi versenyen a sportiskolát (én meg lefutottam őket a kajáldáig 8)).
még akik kerekebbek maradtak az ő alakítő kezeik után is elgondolkodhattak (volna), hogy ok, szenvedtem, de ha ők nincsenek, még több háj s még kevesebb izom...
a középiskolás már inkább népszerű akart lenni mintsem szadi, meg is lett az eredménye: tesiórán lógtunk ha tudtunk, mozgás annyi volt, amennyi muszáj volt. ha meg helyettesítőnek kaptunk egy izzasztóbb tanárt, nem tudtuk, hova köpjük a tüdőnket.
én alapból tohonya vagyok, mondhatjuk kis eufemizmussal, inkább szellemi mintsem fizikai beállítottságú, de a testnevelés fontosságát elismerem, sőt propagálom: ez volt az, ahol a magamfajta lustaságot is meg lehet mozgatni, izzasztani. nem vált káromra, sőt megköszönhetem.
mint ahogy az összes többi hasonszőrű is, ha van esze.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Milyen egy mai testnevelésóra? Milyennek kellene lennie? Ezekre a kérdésekre próbálok meg válaszolni.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest