Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galocza

aktív tag

válasz Edge2 #1 üzenetére

általánosban 2 tesitanárunk volt, egyívásúak: két rohadt mocsok szadista inkvizítor.
    ...gondoltuk akkor.
    csak később jöttem rá (s remélem a többi is, aki annak idején velem együtt sipákolt), hogy az ifjúság az ő kezük közül erősebben, ügyesebben, formásabban jött ki.
    kis iskola, mégis az atletika csapat tagjai rendre megverték városi versenyen a sportiskolát (én meg lefutottam őket a kajáldáig 8)).
    még akik kerekebbek maradtak az ő alakítő kezeik után is elgondolkodhattak (volna), hogy ok, szenvedtem, de ha ők nincsenek, még több háj s még kevesebb izom...
    a középiskolás már inkább népszerű akart lenni mintsem szadi, meg is lett az eredménye: tesiórán lógtunk ha tudtunk, mozgás annyi volt, amennyi muszáj volt. ha meg helyettesítőnek kaptunk egy izzasztóbb tanárt, nem tudtuk, hova köpjük a tüdőnket.
    én alapból tohonya vagyok, mondhatjuk kis eufemizmussal, inkább szellemi mintsem fizikai beállítottságú, de a testnevelés fontosságát elismerem, sőt propagálom: ez volt az, ahol a magamfajta lustaságot is meg lehet mozgatni, izzasztani. nem vált káromra, sőt megköszönhetem.
    mint ahogy az összes többi hasonszőrű is, ha van esze.

Új hozzászólás Aktív témák