- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Ezzel a nyaralás dologgal nem értek egyet. Persze csak úgy lógatni a lábamat én sem szeretném, de ha már úgyis szabadságot kapok akkor nehogy munkán törjem az agyamat, hú de rossz is lenne. Akkor legrosszabb esetben elmegyek autóval kirándulni egyet, meglátogatni a barátokat, akikre máskor nincs időm vagy annyi időm, mint szeretném, hiszen nem érdemes autózni 250km-t azért, hogy dumáljunk egy órát aztán irány vissza 250km.
Úgy látszik Te is olyan ember vagy aki nem igazán tud lazítani, mert csinálni akar valamit, amit hasznosnak vél vagy pénzt tud összehozni belőle, mert majd ha lesz ideje akkor erre vagy arra költi, pont mint faterom, csak közben nem vette észre, hogy elmentek az évek és már lassan nem tudja kiélvezni azt amit összehozott. Na ilyen nem szeretnék lenni, akkor inkább kicsit később fordítom hasznosra magam, de legyen egy kis nyugi, el tudjak menni oda ahol úgy érzem, hogy most kikapcsolódok és nem zavar, ha semmit sem csinálok, aztán utána úgyis indul a mókuskerék.
Szoktál horgászni Guga?
Elképzelem milyen lehetsz, hogy bedobod a csalit, aztán 20 perc semmi után már rántod ki, hogy hát ma nem esznek menjünk inkább fát metszeni.
Ezt most nem bántásképp írtam, de gondolom inkább olyanba fogsz bele, amiről tudod lesz eredménye és nem olyanba aminek nem biztos. -
r-chee
őstag
Nyaralás/pihenés: Te azon emberek csoportjába tartozol, akik az aktív pihenést részesítik előnyben a dögléssel szemben
. Ismerek ilyeneket, ők is otthonosan mozognak a szervezésben-tervezésben, közösségi életben. Ha nem unalmasan éli az ember az életét, nem szereti a tétovázást, felesleges megállókat.
Saját korlát: Nekem is van egyfajta, mégpedig az, hogy sokszor nem bírom legyőzni a lustaságomat. Fel akarok kelni reggel 7kor (hétvégén vagy ha délutános vagyok), de a harmadik beállított ébresztőt is kinyomom a telón, s azt veszem észre, hogy már 10 óra elmúlt... pff p*cs*ba már megint bazzee, kapkodás. Vagy: hazafelé beugrok boltba ezért meg ezért. Közeledve, áh, majd holnap. Itthon: héten meglesz. Hétvégén: baszki, gyerünk le, gyorsan. Nem tudom, mivel győzzem le a lustaságom, hogy lépjem át ezt a korlátomat. Akarnám, de a testem nem enged
.
Mellesleg jó lett az írásod. Profi, őszinte, beszédes, igaz
.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged