Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

válasz Vakegérke #8 üzenetére

Van különbség sietség és tempó között, az én tempóm másokéhoz képest nagyon gyors :D
    Mondjuk vezetésben igyekszem a korlátozások alatt maradni picivel, de ha kiszállok az autóból, akkor megyek, mint a villámcsapás :DDD

Ez azért van, mert ezt kedvelem, ez a tempó esik kézre, ez esik jól. Hja, van ennél rosszabb is, ha elkezdenék sietni :DDD

Egyébként tényleg megvan mindenem, panaszkodni nem szoktam, de zavar, hogy a szerteágazó dolgok gyeplőit nem mindig sikerül kézben tartanom. Pl. egy hete készülök megmetszeni az almafát. Lélekben már rég nekifogtam, de pl. ma beütött két hirtelen munka + egy harmadik már fejben megoldva, csak még nem ültem neki.
    Késő estig szoktam ébren lenni, 22h-23h általában, majd 5h-kor már pattan ki a csipám magától. S így is nagyon kevés az egy eltelt nap az összes dologra, amit elgondoltam elvégezni.

Most pl. napok óta lóti-futi volt, s olyan fáradt vagyok, hogy majd leragad a szemem, úgyhogy mindjárt el is dobom magam.

Az ilyenben meg az a rossz, hogy lefekszem 19h-kor, alszom egy órát és utána éjfélig pillázás, Kossuth rádió fülessel.

Szóval megint csak haszontalan dolog lefeküdni egy órára, utána bámulni a plafont.

Nem beszélve a holnapi napról, legszívesebben beiktatnék egy nyolcadik napot, vagy minden nappal együtt egy másik párhuzamosat, amikor csak magamnak/magunknak élek. Hja, ilyen is szokott lenni, besokallok, és kikapcsolom a telefonom két napra.

Mint, ha nem tudnák hol lakom :DDD persze, hogy feljönnek, s még jó, hogy nem zavarom el.

Hja, meg el lehet menni nyaralni. Fúú attól de ideges szoktam lenni, más ott piheni magát ki, engem meg már másnap szétvet az ideg, hogy lógatom a lábam meló helyett, s így rögtön haza is jövünk :DDD

Erre eddig kétszer volt példa, szerencsére a nejem is hasonló mód gondolkodik. Így nem volt belőle gond, azóta meg már nem erőltetjük ezt a nyaralás témát, úri huncutság olyanoknak, akiknek nincs semmi dolga.

Minek menjünk nyaralni bárhová, amikor mindenki Bánkra jár pihenni :F :D mi már itt vagyunk :DDD

Hja, meg elmentünk egyszer belföldön 4 napra. Második napon már ettük a kefét, hogy vajon mi lehet a két gyerekkel? Anyám itthon maradt velük, nem volt semmi gond, csak lelkiismeret furdalásunk volt, hogy minek mentünk ilyen messze, teljesen feleslegesen szórjuk itt a pénzt étteremben, oszt otthon sokkal jobbakat ehetnénk :DDD

Na ennyi, megint kizsizsegtem magam.

Elborulok kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák