Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Van különbség sietség és tempó között, az én tempóm másokéhoz képest nagyon gyors

Mondjuk vezetésben igyekszem a korlátozások alatt maradni picivel, de ha kiszállok az autóból, akkor megyek, mint a villámcsapás
Ez azért van, mert ezt kedvelem, ez a tempó esik kézre, ez esik jól. Hja, van ennél rosszabb is, ha elkezdenék sietni

Egyébként tényleg megvan mindenem, panaszkodni nem szoktam, de zavar, hogy a szerteágazó dolgok gyeplőit nem mindig sikerül kézben tartanom. Pl. egy hete készülök megmetszeni az almafát. Lélekben már rég nekifogtam, de pl. ma beütött két hirtelen munka + egy harmadik már fejben megoldva, csak még nem ültem neki.
Késő estig szoktam ébren lenni, 22h-23h általában, majd 5h-kor már pattan ki a csipám magától. S így is nagyon kevés az egy eltelt nap az összes dologra, amit elgondoltam elvégezni.Most pl. napok óta lóti-futi volt, s olyan fáradt vagyok, hogy majd leragad a szemem, úgyhogy mindjárt el is dobom magam.
Az ilyenben meg az a rossz, hogy lefekszem 19h-kor, alszom egy órát és utána éjfélig pillázás, Kossuth rádió fülessel.
Szóval megint csak haszontalan dolog lefeküdni egy órára, utána bámulni a plafont.
Nem beszélve a holnapi napról, legszívesebben beiktatnék egy nyolcadik napot, vagy minden nappal együtt egy másik párhuzamosat, amikor csak magamnak/magunknak élek. Hja, ilyen is szokott lenni, besokallok, és kikapcsolom a telefonom két napra.
Mint, ha nem tudnák hol lakom
persze, hogy feljönnek, s még jó, hogy nem zavarom el.Hja, meg el lehet menni nyaralni. Fúú attól de ideges szoktam lenni, más ott piheni magát ki, engem meg már másnap szétvet az ideg, hogy lógatom a lábam meló helyett, s így rögtön haza is jövünk

Erre eddig kétszer volt példa, szerencsére a nejem is hasonló mód gondolkodik. Így nem volt belőle gond, azóta meg már nem erőltetjük ezt a nyaralás témát, úri huncutság olyanoknak, akiknek nincs semmi dolga.
Minek menjünk nyaralni bárhová, amikor mindenki Bánkra jár pihenni
mi már itt vagyunk 
Hja, meg elmentünk egyszer belföldön 4 napra. Második napon már ettük a kefét, hogy vajon mi lehet a két gyerekkel? Anyám itthon maradt velük, nem volt semmi gond, csak lelkiismeret furdalásunk volt, hogy minek mentünk ilyen messze, teljesen feleslegesen szórjuk itt a pénzt étteremben, oszt otthon sokkal jobbakat ehetnénk

Na ennyi, megint kizsizsegtem magam.
Elborulok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest