Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Teljesen együttérzek a tempóddal. manapság én is ezt tapasztalom magammal kapcsolatban. Az irásodból is ez jön le, hogy amig valamit irtál, már a következő mondaton gondolkoztál.
Velem annyi a probléma, hogy még iskolába járok, érettségi utáni szakma, ahol konkrétan punnyadás van egész nap. nem tudunk mit tenni. Ez engem nagyon nyomaszt, pont akkor amikor legjobban pörögnék, akkor vagyok visszafogva.
Mellesleg, azzal kapcsolatban, hogy nem látod meg a szép dolgokat. Magamon azt tapasztalim ezzel kapcsolatban, hogyha egy szép dolgot feltünik, képes vagyok elsőként érzékelni, mert villámgyorsan fel tudom ismerni a környezetemben minden apróságot. Ha észlelek egy szép dolgot, akkor le tudok lassitani kicsit, majd csodálkozni rajta, és utánna egyből gyorsitani, hogy betudjam hozni magamhoz képest a lemaradásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest